Yeni Başlayanlar İçin Elektro Gitarlar

Merhabalar elektro gitara yeni başlayacak birisi olarak bütçem maksimum 11.000 TL bu bütçeye uygun olarak önerebileceğiniz gitar marka ve modelleri nelerdir. SX stratocaster Ash serisine yönelmiş durumundayım ne kadar doğru ne kadar yanlış hiç bir fikrim yok. Bütçe olarak biraz araştırma sonucu Ibanez, Kozmos, Squier gibi elektro gitar markalarını alabileceğimi fark ettim sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Bütçeme göre SX Ash, Alder, Vintage serisi Squier'de ise bullet strat Ibanez'de ise GRG Ve GRX serilerinden hangisini seçmek mantıklı olur.

 
Bütçeme göre SX Ash, Alder, Vintage serisi Squier'de ise bullet strat Ibanez'de ise GRG Ve GRX serilerinden hangisini seçmek mantıklı olur.

Hangi müzik tarzında çalmayı planlıyorsunuz?
Ben ibanez grg serisi kullanıyorum. İdare eder bir süre. Grx ve grg arasında çok fark yok bu arada.
Grx70 modeline bakabilirsiniz.
Ayrıca yukarıda belirtilen başlığı okumanızı öneririm. Araştırıp kafanıza yatan modelleri buraya geri yazabilirsiniz.
 
SX Kullanan arkadaşlarım önermiyor akor kaçırıyor ve köprüsü bozuluyor diyorlar soğutur seni gitardan diyorlar bende Yamaha, Squier, Ibanez markalarında araştırma yapıyorum bakalım pacifica serisi önceliğim gibi oldu şuan.
 
Squier Affinity serisini 2. elde deerlendirebilirsiniz. 3000-4000 bütçe artışı yapabilirseniz Les Paul kasa tercih ederseniz Epiphone LP Standart serilerini değerlendirebilirsiniz sizi yıllarca memnun edecektir.
 
Geri
Üst