Sefil Müzisyen

Profil mesajları Son hareketler Gönderiler Hakkında Mesaj kategorileri

  • Müziği bırakmak nedir yahu? Alışkanlık mı bu?!
    • Beğen
    Tepkiler: uvidinli
    uvidinli
    uvidinli
    Babam filozof ve müzisyendi biraz da hukukçu? Bu yüzden 8-9 yaşlarında bu anlaması zor anlaşılması zor konuda çok okumak zorunda kaldım. Gençlik yıllarımda felsefeyi ciddi bir şey zannediyordum, aslında yaşamın ta kendisiymiş meğer. Sokrat'ın sözleriyle : "İyi bir evliliğin varsa mutlu ; kötü bir evliliğin varsa filozof olursun!". Benim ilk evliliğim berbattı, belki biraz da ondandır. :))))))
    Sefil Müzisyen
    Sefil Müzisyen
    Ovv... Ne diyeyim bilemedim... :-? Farkındayım abes olacak ama, hayırlısı be ağabey... :)
    uvidinli
    uvidinli
    Bence kötü evlilik yapma yeter kardeşim...LOL
    5150 nin 15w versiyonu, 50w olan gibi midir? Var mıdır bilgisi olan?
    HmzGkgz
    HmzGkgz
    Hakan hocam siz baya Black Sabbath hayranısınız herhalde? :) @hackeiommi
    hackeiommi
    hackeiommi
    @HmzGkgz aynen :)
    @sixfeetunder yok be Ertunç Abi, Mini Marklardan düşük seste memnun olan çok. O 15 watt EVH'lar ciddi ciddi ölüm. Onun yerine 100 wat EVH alıp ardarda attenuator bağlasın daha iyi. 15 wattlar çok cansız, direk fazladan masraf. Arkadaşın kullanıcı adı da parayı riske edecek bir ad değil bence. Bunu da düşünmeli :)
    johndoe666
    johndoe666
    Her amfinin miniklerini yapıyolar da, büyükleri gibi olmuyor ya, ( EVH, Peavey, ENGL, ve hatta Mini Recto, örneği çok ). Mark yavruları öyle değil. Bazı voicingler orjinal Mark V ile 'neredeyse' 1-1 aynı devre elemanları açısından ( Mesa teknisyenleri dedi ben bakmadım). O yüzden diğerlerine göre çok pahalı ve çok başarılı. Sadece bir pazarlama ürünü değil, baya 50-100W amfilere denk amfiler Mark yavruları 25 ve 35.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Geri
Üst