ÇokSinirlendim

Profil mesajları Son hareketler Gönderiler Medya Hakkında Mesaj kategorileri

  • Müzik konusunda her şeyi bilen adamların karşı tarafa bir şey katmayan muhabbetine katlanmak, kendini övüşlerini dinlemektir pedal satmak...
    barrios
    barrios
    Müzik forumuna üye olmak büyük ölçüde öyle bir şey zaten:) Neyseki biz mevzuyu "histir, duygudur..." filan diye bağlayabiliyoruz. Dijital audio ve elektronik müzik gibi platformlardaki teknisyen/mühendis egosunu düşünün artık:)
    ÇokSinirlendim
    ÇokSinirlendim
    Müzik = egoların notalarla buluştuğu ince çizgi!
    Geçen muhabbetten sonra epey düşündüm. Demek istediğim şeyi anlamış olduğunu ummakla birlikte kendi söyleme biçimimden ben de rahatsız oldum. Bu sebeple seni kırdıysam özür dilerim.Sadece şunu söyleyeyim. Çalışmaların sırasında biraz daha araştırarak, gösterdiğin özeni arttırarak yol alman daha doğru olacaktır. Naçizane tavsiye diye düşün.Umarım özrümü kabul edersin.Hoşçakal.
    ÇokSinirlendim
    ÇokSinirlendim
    Gördüğünüz tepkide bazı arkadaşlar güzel noktalara, bazıları ise konu dışı noktalara değinmiş.

    Özürlük bir konu yok.Sizi affedeceğim bir konu yok.Herkesin yorumu önemli benim için.Platformdaki çoğu arkadaşı takip ediyorum, tabiri caizse boş müzisyen nadir.
    ÇokSinirlendim
    ÇokSinirlendim
    Müzik o kadar geniş bir konu ki, 60 yaşında müzisyenler bile her gün birçok şey öğreniyordur.Bu yüzden herkes haklı.
    Bir de ay sonu olduğu için cepler sıkışıktı genel olarak, insanlar gergin oluyor.
    kimlerigörüyorumkarşımda
    kimlerigörüyorumkarşımda
    Bilmiyorum belki de gergindim ama o soloyu çok fazla sevdiğim için oldu sanırım. Ben de öğrenciyken senin yaptığını yaptım. Bana da benim sana yaptığımı yaptılar. Ne hissedeceğini anlamam, aynı tutumu takınmamam gerekirdi. Özel mesaj yazmam doğrusu olurdu. Tekrardan özür. İyi çalışmalar.
    Bir ilanda da ''Sıfırdan tek farkı sıfır olmaması...'' ''O kadar sıfır ki kutusunu açtım üç saniye bakıp geri kapattım'' yazıları olmasın..
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Geri
Üst