turkrock.com

Yetgin
Yetgin
Gitarın telini değiştirebilen kendine Luthier diyor bu memlekette dükkan açıyor. O hesap.
WayTooBaD
WayTooBaD
Onu zaten hiç söylemiyorum eline alyan alan sap ayarı yapıyor zaten..
wolkN
wolkN
1yıl teknik serviste çalıştım gerçekten dediğiniz gibi içler acısı durum işimi düzgün yaptığım için uyarmışlardı hatta beni (yavaş çalışıyormuşum)
Pawcraft
Pawcraft
telefon tamircisi degil ''telekomunikasyon sektorunde CEO'' o bi defa.
mustafa
mustafa
yağ tapasını bulamayıp da motorcu dükkanı açanlar da var
WayTooBaD
WayTooBaD
@wolkN tam dayaklıklar geçen hatun usb girişinin değişmesi için servise veriyor telefonu kendine tamirci diyen lavuk anakart'a usb parçasını bakır telle tutturuyor telde başka yere değip kısa devre yapıyor ondan önce de telefoncu bizim hatuna fırça çekiyor bu telefonun anakart ekran kartı bozuk diye puşt yaptığı şeyin bir bokluk yapacağını biliyor hemen üzerinden atmaya çalışıyor bir de...
WayTooBaD
WayTooBaD
@Pawcraft Cidden tokatlamalık tipler bakıyorum o kadar basit ki telefoncu açmak 10 tane ikinci el telefon koy 5 tane yurtdışından kaçak olarak getirip ithalatçı garantisi olan telefonlar getir iki masa iki sandalye bir tane tezgah yaz oraya da Şamil Telefon bitii..
  • Beğen
Tepkiler: wolkN
WayTooBaD
WayTooBaD
@mustafa Kim işi helali ile yapıyor ki nerde bir geçirmasyon nerde bir hille kille nerde sahtekarlık bizim ülke de ecnebi diyip yabancı insanları sevmezler fakat ben türkiyede ki insanlardan çok yabancıları seviyorum adamlar bari hakkı ile yapıyorlar bir işi itelamasyon yapmıyorlar.. Biz de türk türk'e kaktırıyor..
wolkN
wolkN
@WayTooBaD yanlış müdehale sonucu bozduysa eminseniz adamdan kibarca telefonun sıfırını vermesini yoksa hukuki yola başvuracam de olmaz derse hiç uzatma sadece ben teklif ettim siz kabul etmediniz de sonra hakem kurul heyetine durumu bildir zaten bilir kişi inceleme yapıyor telefon için mislini Söke söke alırlar.
wolkN
wolkN
Bir de dün arkadaşla bu helal haram işini konuştuk taksicilerin 100$ karşılığında çalışması falan olayı artık öyle Bi hale geldik ki müslülanın müslümana ettiği eziyeti hristiyan müslümana etmiyor
Geri
Üst