• Roger Waters'da iyice emekli albaylar gibi oldu Dark Side Of The Moon albümünü gitar soloları olmadan tekrar kaydedecekmiş..
    Mini Mac kullanan varmıdır ayrıca mutlumusunuz arkadaşlar ?
    DeathDrain
    DeathDrain
    mini 2014 i5. logic pro gayet iyi çalışıyor. Çok büyük sağlam pluginler kullanmazsan overload da olmuyor. 4 kanal gitar hepsinde bias açık+ addictive drums rahat rahat çalışıyor.
    WayTooBaD
    WayTooBaD
    Düşündüğüm donanım özellikli mac mini bu
    2.6 GHz çift çekirdekli Intel Core i5
    8 GB bellek
    1 TB sabit sürücü1
    Intel Iris Graphics
    kubi_net
    kubi_net
    benim konfigürasyon da bu ,sıkntı yok cayır cayır çeker ;)
    "hackeiommi" Nerelerde bir bilgisi olan varmıdır yahu ?
    masterofmasters
    masterofmasters
    İşin ilginç yani iki taraf arasinda herhangi bir gerginlik dahi yokken, @ogulcaan gelip kendini gayet guzel ifade etmiş iken bu arkadaşımızın olayla alakası olmadığı böyle terbiyesizlikler yapmasi. Neyse ceşit çeşit insan var dünyada elbette.""
    masterofmasters
    masterofmasters
    Ne güzel cümleler değil mi.. Karşındakine anlayamayan (aptal), çeşit misin oğlum sen, komplekslisin demenin kılıfa sokulmuş hali değil mi bu.. Adil olun biraz lütfen.. Üyelik tarihleri de manidar..
    Gitarı Olmayan Gitarist
    Gitarı Olmayan Gitarist
    @masterofmasters size katılıyorum. Bu forumda saygı duyduğum kişiler arasındadır Hakan abi, siz de varsınız bu listede. Ona buna laf sokmaktan başka sadece iki üç mesajı olan kişilerden bilgili insandır Hakan abi. Bilgisi büyüktür fakat karakteri de büyüktür bana kalırsa. Kendisiyle en az 150 - 200 mesaj kadar konuştuk.
    ENGL Z4 Footswitch satan varmıdır acaba ?
    WayTooBaD
    WayTooBaD
    Ya aslında bende herşey var switchlerden jack girişine stero kablodan tut herşeye kadar z4 ün şeması bile mevcut fakat arkadaşlardan bir duyum aldım ENGL orjinal footswitch'i gibi olmuyormuş aslında elimdekilerle denesem belki de olur ama üşendim resmen hatta forumdan bir arkadaş sağolsun switch yolladı bir sürü
    erdimeola
    erdimeola
    Powerball II kullanıcısıyım, Joyo pxl-pro'nun amfi triggerlarına 2 tane S/M kablo taktım, herhangi bir sıkıntım olmadı. Tek dezavantajı kablo kalabalığı, Engl orjinal footswitch'i olsa tek kablo ile bütün kanalları yönetebiliyorsun.
    santamarias
    santamarias
    Arada foruma veya sahibindene düşüyor. Sabırlı olursanız 3 ay içinde alırsınız.
    Site de bazı satıcılar sattıkları şeyleri çok abartıyorlar sıfır fiyatına satış nasıl mantıktır ki piyasa da aynı şeyden bir ton varken..
    Fender deluxe almak için banka kredisi çekmeyi düşünmeye başladım :D
    İbanez sevmeyen bir adam olarak 1 aydır ibanez awd 102 nt modelli gitarı deniyorum hoşuma gitti iyice çalan varmıdır acaba bu gitarı ?
    ENGL ile gayet iyi fender ampli gibi cleanler aldığım doğrudur.
    sixfeetunder
    sixfeetunder
    engl steve morse ta cristal clean tadı:)) ben alıyorum valla .
    engl var engl var fender var fender var...fender var squer var hehe
    uvidinli
    uvidinli
    Onu bilmem, ondan olabilir?
    2 tane DRRI parası ediyor o..:))
    Muhakkak güzeldir, fakat şu ana kadar denediğim hiç bir ampli'den 65 DRRI tonu alamadım.
    Güzeller, fakat o başka...
    forbidden_city
    Uzun bir aradan sonra döndüm büyük bir boğaz iltihabı ile denizli yaramadı sanırım..
    WayTooBaD
    WayTooBaD
    aile hekimine gittim iğne verseler daha iyidi kullan bunu 3 4 güne geçer dedi yemek bile yiyemiyorum ayrıca neyse dün acile gittim clin 600mg iğne yazdılar 12 saate bir şimdi iyiyim bazı doktorlar gerçekten işlerini yapmıyorlar..
    uvidinli
    uvidinli
    Hay Allah!.. Bayağı da ciddiymiş... Büyük geçmiş olsun tekrar...
    Klasik tıp hastalığı; modern tıp (tamamlayıcı, homopaty) hastayı tedavi ediyor.
    Bizim Aile hekimimiz İzmir'de Homopaty uzmanı, ve çok memnunuz.
    WayTooBaD
    WayTooBaD
    Bizim Aile hekimine ilaç yazdırmak deveye hendek attırmaktan zor sanki cebinden çıkıyor adam bir ağrı kesiciyi yada antibiyotiği yazarken yada bir gargara yazarken eli titriyor yahu değiştireceğim cidden.
    İki telefon sökmeyi bilen telefoncu dükkanı açıp telefon tamircisi diyor kendine cahil mahluklar! Statik elektriğin ne olduğunu bilmeyenler!
    • Beğen
    Tepkiler: wolkN
    WayTooBaD
    WayTooBaD
    @wolkN Bizim hatun da hata sıradan bir telefoncuya neden tamire verirsin ki sırf öyle adamlar para kazanmasın diye kalkıp dandik telefon kılıfını bile yurtdışından alıyorum babası ilgilenecekti en son bakalım ne olacak sonuç. Halledilene kadar telefonsuz ve benim telefoncuya günde 30 ile 40 kere kendisi dahil sülalesine küfür edişim..
    WayTooBaD
    WayTooBaD
    @wolkN Kesinlikle ben müslüman karşıtı bir insan değilim hatta müslümanım ama inan böyle şeyler yüzünden artık soğudum 100$ olayı zaten ap ayrı orda insanlar canının derdinde sarı şeytanlar ise para derdinde hergün pişman olduğumuz bir güne uyanıyoruz bu düzende..
    wolkN
    wolkN
    Kesinlikle haklısın Yani Müslümanlık kelimesi öyle bir kirletildi ki artık islama gönül vermiş kişilere farklı bir isim verilmeli
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Geri
Üst