turkrock.com

Coder_
Coder_
Parayı önden isteseydin bunlar olmaz idi :)
Oguz Ka.
Oguz Ka.
Katılıyorum. Öyle yapıyorum şahsen.
ogulcaan
ogulcaan
Para bende zaten, dolandirma bolumu burada basliyor :D.
Coder_
Coder_
Ovvv. O kötü olmuş bak :)
Oguz Ka.
Oguz Ka.
Kargoyu verdim abi artık çok geç deseydin. Müstehak bunlara. Çok elzem durumlar olmadıkça bunların olmaması lazım.
Dirty Miller
Dirty Miller
Alacağını söyleyip İlanı kaldırmamı rica edip 1 hafta uğraştırdıktan sonra muhattap olamadığım, "görüldü" yaptıktan sonra whatsapptan engelleyen insanlar bunlar... ne bekliyorsun ki?
Oguz Ka.
Oguz Ka.
Gönüllü gitar deneyecileri başlığının bir benzerini açmak istiyorum. Her ilden gönüllü fedailer diye. Kim bu tarz yamuk harekette bulunuyosa whatsappmış forummuş uğraşmayalım, o ilin fedaisini salalım üstüne. Ankara'dan ben gönüllü olurum çok samimiyim. :D
Spectral Fiend
Spectral Fiend
2 tane emg manyetiği özene bözene lehimlerini temizleye temizleye "TELLERİ YENİ TAKILMIŞ" gitardan söküp, ayrı ayrı patlayan poşetlere sardırıp, sonra da kutulattıktan sonra "ya ben 20lira ucuza buldum ehehe vazgeçtim" diyenlere abi abi diye çevresinde dönenlerin oluşturduğu bir forumdayız.
Spectral Fiend
Spectral Fiend
Ve ben bu kişiye küfür ettim diye üstüne bana dava açıp para cezası yedim. Üstüne "Elindeki gitarları ver bide 1000tl ver şikayeti çekelim geri" diyecek kadar yüzsüz şerefsizler. Ha, sağlıklı günleri gün sayıyor şuan haberleri olmadan forumda hala geziyorlar. Diyeceğim o ki üstüne seni dolandırmaya çalışırlar. Anonim bi şekilde başka ilanından biyerden dolandıracaksın böylellerini, içinin yağı eriyor insanın.
Coder_
Coder_
ogulcaan
ogulcaan
Arkadas kibar duzgun biri de, oyle seyler olmadi allahtan. :D
Geri
Üst