hasan077

Profil mesajları Son hareketler Gönderiler Hakkında Mesaj kategorileri

  • Elinde bugera 333xl amfinin footswitchi fsb 104 olan var mı ? Yada şemasını nereden bulabilirim amfiyle ilgili garip sorun var.
    hasan077
    hasan077
    Sorun şu footswitchden clean kanalına basıyorum amfi cleande ama footswitchde bana crunch kanalının ışığını yakıyor. Cruncha basıyorım crunch kanalı amfide aktif ama pedalda lead ışığı yanıyor ve fx hiç çalışmıyor.
    2015 early üretimi i5 8gb ram 128 gb ssd'li macbook pro almak kayıt işleri için mantıklı mıdır ? Ram veya ssd tükseltmesi yapılmıyor sanırım
    O kadar laf ettik vay sana yuh sana dedik amma haklıymışsın galiba aysun kayacı.
    CAJEMIR
    CAJEMIR
    o kıza o dönem laf edenler 1, "yetmez ama evet"ciler 2
    Seçimi oy kullananlar değil sayanlar belirlermiş yüksek baskı, ohal altında yapılan bir seçim ysk'nın müthiş hukuka aykırı son dakika golü.
    Ttnete bak ya çalışan interneti gelip bozmuş herifler. Rahatsız yemin ediyorum bu gerizekalılar.
    hasan077
    hasan077
    Şuan sinirden elim ayağım titriyo herifleri 2 haftada zor getirdik 2 tane dandik kablo bağlayıp defol gitmişler kendi evimin kablosunu kendim bağladım. Tarifem 24 mbts ama hız testinde 26'yı görüyordum taki düne kadar sabah gelip kafalarına göre kabloyu söküp tekrar takmışlar. Dalga geçiyorlar galiba!! Kaldırmıyo falan diyolar ya dünyanın en büyük yalanı.
    Gitarı Olmayan Gitarist
    Gitarı Olmayan Gitarist
    Bu cins olaylardan tazminat açabilirsen gayet güzel para koparabilirsin. Krizi fırsata çevir bence:)
    hasan077
    hasan077
    Tüketici takım heyetine e-mail gönderdim. Peşinden koşacağım. Adamlar kısaca ya bizden hizmet alırsın yada hizmet vermeyiz diyorlar.
    Jazz bass için direk manyetikleri çıkış jackına bağlasan sorum olur mu ?
    CanTe
    CanTe
    Araya hiç volüme potu dahi koymadan mı?
    hasan077
    hasan077
    Elimde dandik 50 kuruşluk potlar var onlara bağladım tonu iptal ettim iki manyetiği bağlayınca illaki birinden sen gelmiyor anlamadım gitti.
    Sap manyetiğini bağlıyorum köprü gidiyor köprü manyetiğini bağlıyorum sap manyetiği gidiyor.
    Şimdi bas gitar - DI box - ses kartı mı diyosunuz ?
    1nsanetr
    1nsanetr
    Karşılaştırabilecek kadar farklı marka DI Box kullanmadım ama Magnum BBE elektro ve bas rahatlıkla işimi görüyor diyebilirim. Ses kartım Presonus iTwo.
    haşmet
    haşmet
    hocam benim fikrim,bass gitar için, maddi durum iyi olana kadar amfi almamak. ağır, pahalı ikinci eli yok. küçük olanlar ya cep yada beyin yakar. düşündünüz sistem vst için ideal gözüküyor ama pratikte ne olacağına bakmak lazım.
    hasan077
    hasan077
    Aklım karıştı fikrim karıştı yeşil bass gitarlara aklım karıştı. Pod x3 ile kayıt alıyorum ama gel görki şarkının içinde duyabilene helalinden 1000 lira. Daha çok okumak ve araştırmak lazım. İnce bunlar vesselam.
    Add+ Blues Player güzel pedal tatlı pedal.
    Vay be ibanez sw-15, amfinin kulaklık çıkışını line6 x3'ün auxuna girdim. Gümbür gümbür bir bas.
    Manyetik sarmayı düşünüyorum. Malzemeleri sipariş verebileceğim site bilen var mı ?
    ervin
    ervin
    Forumda biri vardı kendi manyetik üretip satıyordu bağlamacı sanırım onları da takip etmek lazım.
    hasan077
    hasan077
    Aynen öyle birisini bende hatırlıyorum formda aradım bulamadım. Bir ara satıyordu dediğiniz gibi onunla da iletişime geçip konuşmak lazım.
    wolkN
    wolkN
    Nicki sedef bişey bişeydi ama tam hatırlamıyorum.manyetikleri 50 TL'ye satıyordu sanırım.Bu arada Manyetik içinde güzel bir kontraplak ile gövdeyi oluşturabilirsiniz (Google amcaya wood guitar pickups yazınca çok güzel örnekler çıkıyor) manyetik mıknatısları için yerli üreticilere sormak lazım bobin teli Onur abinin de söylediği gibi tamamen şans :)
    Yine bir yurtiçi kargo yine bir rezillik.
    xenrunner
    xenrunner
    Ha ha ... iki gün önce MNG'den kargom gelmedi. Aradım kız "bi saniye kontrol edeyim" dedi. Kontrol etti ve dedi ki "paketiniz Kozyatağı şubeden çıkmış, Kozyatağı şubeye gidiyor". Şaka yapıyorsun dedim, hayır şaka değil, Kozyatağına gidiyor dedi. Peki dedim hangi şubeden Kozyatağına gidiyor? Kozyatağından dedi. Sizce bu durmda bir gariplik yok mu dedim; ekranda öyle gözüküyor dedi ... ne diyim, milletçe kafayı yedik.
    hasan077
    hasan077
    O da iyi oda güzel.
    Uğur ağabeyle konuşmuşluğum yoktur ama yorumlarını yazdıklarını hep okumuşumdur neden banlandı ?
    Ses kartındaki gecikme olayı yüksek oranda ses kartından mı yoksa pc'deki işlemciyle mi ilgili tamam olarak durum nedir ?
    E
    eyazıcı
    İkisi de olabilir, ses kartı çok eski dandik bir şey değilse büyük ihtimal pc ile alakalıdır. Gecikme olduğu zaman görev yöneticisinden cpu durumunu kontrol edebilirsin.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Geri
Üst