• Mersinde sahne işleri hep tekele bağlanmış 2 3 grup her mekanda haftada 4 gün döne döne çıkıyorlar. Yeni gruplara hiç bir mekan şans tanımıyor.
    2.el Mind Abuse pedalı satan var mı?
    blackfriday666
    blackfriday666
    2. ele de pek düşecek pedal değil. Yakın zamanda da yeni seri gelecek minimal güncellemelerle diye biliyorum. Bence 0'a yönelinmeli.
    Bora Uslusoy'un solo gitar metodunu almak istiyorum ama içindekiler nota mı yoksa tab mı bilen biri cevaplarsa sevinirim
    Başka ülkeden birine biz sinavlara girmek için para veriyoruz desek bize bi tarafiyla güler be Dgs basvuru ücreti 90 liraymis
    Son zamanlarda kasıtlı olarak Atatürk'e hakaret ediliyor ve halkin tepkisi ölçülüyor. O kadar koyunlasmisiz ki ses dahi cikarmiyoruz.
    Single_FACTOR
    Single_FACTOR
    Küfür ederek ellerine ne geçiyorsa... Herkesin elindeki kendine :)
    Gitarı Olmayan Gitarist
    Gitarı Olmayan Gitarist
    Her zaman küfür edenler oldu. Sokakta eden zihniyet tarihçiyim diye televizyona da çıkar eder. Bize bu durumda onları kınamak mı düşer? Onlara küfür etmek mi düşer? Bence kesinlikle hayır.
    Çözüm çok zor değil. Kendi işine gelmeyen bir şey yazılırsa direk o siteyi kaparlar. Youtube ye atılan videoları silerek yeni nesilin kirlenmesini önlemek çok zor değil.
    Gitarı Olmayan Gitarist
    Gitarı Olmayan Gitarist
    Bize düşen şu gerileri bilinçlendirmek olmalı, kınamak değil. Bu cins insanları çoğu Kaidir Mısıroğlu denen heriften tarih alıyor. Onun tarih derslerine inanan insanları doğruyu da inandırabiliriz belki. Belki saçma fakat düşüncem bu. Kınamakla olmuyor, tepki göstermekle olmuyor.
    Türk net kullanan var mı?
    inhumanform
    inhumanform
    Akk'de gerçekten söylendiği gibi 150 gb, hatta altyapınızda bir özellik varsa (tam hatırlayamadım) akk tamamen kalkabiliyor. Müşteri hizmetleri de iyi çalışıyor. Genel olarak gayet memnunum ama kötü yorumları da dikkate alarak değerlendirin derim. Özellikle bulunduğunuz bölgede kullananlardan yorum alabilirseniz daha iyi olur.
    metaldaima
    metaldaima
    yeni belgeleri imzalayıp yolladım bakalım 1-2 güne açılır yazarız hemen. En önemlisi bence eğer bir üçkağıt yoksa (malum burası Türkiye) sözleşme olmaması
    cadrian1
    cadrian1
    bende cok kötü yorum okudum ama merkezi bir yerde oldugum için o yorumları pek dikkate almadım gına geldi ttnetten sözlemede 16 mbt hız yazıyor ben en fazla 5 i görüyorum türk nete geçeceğim bende bakalım akk kaldırma olayı da muazzam
    Bu Kiesel gitarlar neden yamuk
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Geri
Üst