• 6-7 senedir gitara sahip olup da 5. senesinde kafaya ''hiçbir şey çalamıyorum'' diye dank! etmesi,ve akranlarından çok geride olmak,yardım!
    Birden fazla teknikte yarımken gün içinde hepsini çalışmak mı mantıklı,tek tek hallede hallede gitmek mi mantıklı?
    Teknik çalışırken gitarı kırma noktasına geldiğinizde kendinizi nasıl motive ediyorsunuz ?
    Chardx
    Chardx
    Gitarı kırma duygusu bazen kısa sürede başarmayı beklemekte yatabiliyor. Evet sinirden gitar kırdım. Kabullenmemiz gereken bir gerçek var. Bazı teknikler aylar-yıllar alabilir (yaşa bağlı olduğunu düşünüyorum). Kendime diyorum sabret ve acıya katlan. Bu iş haftaya hemen olmayacak. Yapabildiğin metronomdan başlayarak çalış. Sabır ve inat et. Sinirlendiğin noktada ara ver.
    Gitarı Olmayan Gitarist
    Gitarı Olmayan Gitarist
    5 dakika ara verip yeniden deniyorum. Olmuyorsa bir iki saat sonra deniyorum... Zaten ( klasikten bahsediyorum ) sunta olduğu için fırlatıp atabiliyorum korkum olmuyor:D
    1nsanetr
    1nsanetr
    Eğleneceğim bir şeyler çalıyorum, sonra tekrar devam. Birde ne kadar çalarsam çalayım atıyorum bi Yngwie Malmsteen olamayacağım gerçeğini biliyorum. Gerçekçi hedeflerim var ve kendimi ona uygun şekilde zorluyorum.
    Terörü lanetliyorum gibi boktan karikatür cümleler kurmuyolar mı bi de ? Sanki ateş düşen ocağı anlarmış gibi.
    Elektro gitarda metronom ile egzersizlere çalışırken(shred,sweep vs..) tam oturmasa da metronomu artırıp zorlamalı mıyız hızlanabilmek için?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Geri
Üst