anarchist kullanıcısının son içeriği

  1. anarchist

    Sevilen/sevilmeyen reklam filmleri...

    Cat Stevens'ın Lady D'Arbanville şarkısının müziği üzerine Türkçe sözler uyarlamışlar. Şarkıyı hatırlaman çok normal. Eminim çocukluğumuzdan beri hepimizin kulağındadır o şarkı.
  2. anarchist

    İstanbul Bienali

    "İmkânsız Değil, Üstelik Gerekli: Küresel Savaş Çağında İyimserlik" sloganıyla bu yıl onuncusu düzenlenen Uluslararası İstanbul Bienali 08 Eylül / 04 Kasım 2007 tarihleri arasında sanatseverlerle buluşuyor. İstanbul'un çeşittli noktalarına yayılmış olan bienalin sergi noktaları Kadıköy Halk...
  3. anarchist

    Popomundo

    Ne demek ;) Her zaman ;) Bu evler her zaman açıklar ama hani giderken bir kutu bira alıp gitseniz fena olmaz. Eve bırakırsınız isteyen alır içer ;)
  4. anarchist

    Popomundo

    HOSTELLER: Amsterdam: Cansu Türker *HOŞ* Ankara: Sıcak&Bora Malikanesi *HOŞ* Barselona: Akad Göztepeli *HOŞ* Belgrade: Yosun Palas *HOŞ* Berlin: Sisli Fakirhane *HOŞ* Brüksel: Danny Keene *HOŞ* Buenos Aires: Cansu Türker *HOŞ* Kopenhag: Coşar Pansiyon Atlantis...
  5. anarchist

    Popomundo

    Vallahi ya :) Ben nereye onlar oraya. Sen asıl bir kaç güne gör. Hepsi takibimde benimle mexico city'ye gelecekler farkında olmadan :)
  6. anarchist

    Popomundo

    Bizim evde kalabilirsiniz. Ben sana anahtar veririm ;) Kapılar kilitli kalsın ama içeri girince kilitleyin. Sevgilimin anahtarını vercem size :)
  7. anarchist

    Popomundo

    Biralarla geldik vallahi çok sağol. :)
  8. anarchist

    Popomundo

    Serox, sen de kalabilir miyiz bir kaç gün? Otel parası vermeyelim İstanbul'da :)
  9. anarchist

    Popomundo

    Ekledim :) Geçmiş olsun hastaneye yatmışsın :) 10 Ekimde İstanbul'dayız. O civarda olursan misafir edersin artık bizi :)
  10. anarchist

    Popomundo

    Ben de dünya turnesini tamamlamaya çalışıyorum şu an zaten :) Adın ne oyunda? Arkadaş listeme ekleyeyim de denk geldikçe muhabbeti ilerletelim bu arada o zaman :)
  11. anarchist

    Popomundo

    Tamam serox :) Takıl peşime ne istersen öğreteyim. Boşuna kitaplara para harcamayın, burda hazır harcanmışı var :)
  12. anarchist

    Popomundo

    Peki o zaman. Ben de Cecilia Filippone. Yolu Moskova, Ankara, Roma ya da Amsterdam'a düşen haber versin. Otel parası vermesin ev var. Bir de peşime takılana türlü türlü yeteneklerimi öğretirim ;) Seçin, beğenin. Hangisini isterseniz öğretirim ;) Temel Telli Enstrümanlar ***** Bas...
  13. anarchist

    Fotoğrafcılık

    Dijitalde de bir dolu zımbırtı taşımak gerekiyor. Bu sadece manuel çekime özgü bir şey değil. Ne kadar farklı iş yapmak istersen, o kadar artıyor malzemesi.
  14. anarchist

    Fotoğrafcılık

    Kimmiş bu sanat tarihçisi? Ben de sanat tarihçisiyim ondan sordum yanlış anlama. ;)
  15. anarchist

    Fotoğrafcılık

    Nri Bilge Ceylan ve onun geniş açılı objektifi yaa :cry: Ben de istiyorum bir sürü şey ama param yok :( Dijital pahalı bir iş kardeşim ya :lol:
Geri
Üst