Baseggio kullanıcısının son içeriği

  1. B

    Knightmare (Heavy/Power Metal) - Ankara

    teşekkürler açıklama için.gruba başarılar diliyorum.umarım albümünüz en kısa zamanda çıkar bende dinleme imkanı bulurum.
  2. B

    Knightmare (Heavy/Power Metal) - Ankara

    comp station II deki forest path isimli parçayı dinledim çok beğendim.grup elemanları bu forumda yer alıyormu bilmiyorum ama uzun zamandır cevabını merak ettiğim birkaç sorum var. bu parça ne zaman kaydedildi bestesi kime ait.bu parça yurt dışında yayınlandımı yayınlandıysa hangi tarihte.son...
  3. B

    Paranoya

    tamam yazarım.
  4. B

    Erdil Yaşaroğlu

    bencede çok hoş esprileri vardır. misal bi karikatüründe kafa güzel olan bi horoz un sabahın erken saatlerinde çiftlik sahibine elinde şarapla 'ü ürü ü kaldırdım lan aha gel de oyna demesi'.
  5. B

    Tikler

    oheey benim saymakla bitmez valla. ama beni en zorlayan yemek yerken ağız şapırdatılması durumudur komaya girerim resmen böyle bi durumla karşılaşınca 'şu çatalı şimdi suratına yapıştırayım mi yoksa sadece kibar bi küfürlemi geçiştiriym' diye. sonra birde (imla kurallarına dikkat ediyorum)...
  6. B

    Paranoya

    paranoid kişi; kendisine eziyet etmiş olan ebeveynlerini cezalandırma işini yapan kişi. fakat ipin ucu kaçınca harbiden paranoid olmuş kişidir benim literatürümde. yani ben. :)
  7. B

    Deli

    ''Toplumdan soyutlamak ve uzaklaştırma aracı olarak kullanılan bir deyime dönüşür'' İşte olayın özü budur. Aynen katılıyorum ötesi yok.
Geri
Üst