bcrich22 kullanıcısının son içeriği

  1. B

    Piano Tavsiyesi

    Bu fiyata gercek piyano olmiyacagina gore digital piano alicam onlarda da tuse ve ses olarak en yakin olani almak istiyorum.
  2. B

    Piano Tavsiyesi

    Merhabalar herkese pianoya yeni basliyacagim uzun sureli alistirmalar yapmak icinde pianoya en yakin seyi alicam, casio nun px735w modelini begendim ama baska onerileriniz ne olur 1800tl ye kadar.
  3. B

    Ses kartı tavsiyesi 450tl bütçe

    Arkadaşlar sizi sıkıyorum ama son kez sorucam :) , aynı fiyata sadece müzik dinlemek için kullanacağım yani kayıt işlerine girmeyeceğim bir ses kartı önerip m-audio c-400 ile dinletide aralarında ne kadar bir fark olur söyleyebilir misiniz ?
  4. B

    Ses kartı tavsiyesi 450tl bütçe

    Kulaklığım şu hocam http://www.dr.com.tr/Elektronik/Shure-SRH-550-E-DJ-Profesyonel-DJ-Kulakliklari/Ev-Elektronigi/Kulaklik-Mikrofon/urunno=0000000399588 , ben hem güzel müzik dinleyebileceğim hemde istediğim zaman kayıt yapabileceğim bir ses kartı arıyorum.
  5. B

    Ses kartı tavsiyesi 450tl bütçe

    Laptop hoparlöründen ses gelmez mi yoksa verim alamaz mıyım , laptop sese yönelik hoparlörü sağlam ona güvendiğimden soruyorum :)
  6. B

    Ses kartı tavsiyesi 450tl bütçe

    Merhabalar herkese , laptopumla kullanabileceğim kısaca usb olan bir ses kartı arıyorum , sadece kayıt için olmayıp gerektiğinde müziğimi de dinleyip filmimi de izlemek istiyorum . Müzik ağırlıklı bir ses kartı önerir misiniz? Kulaklıkla birlikte kullanacağım genel olarak , kulaklığım shure...
  7. B

    Müzik ve film için kulaklık 300tl limit

    Şu ikisinden birini düşünüyorum ama nasıldırlar ? http://www.dr.com.tr/Elektronik/Shure-SRH-550-E-DJ-Profesyonel-DJ-Kulakliklari/Ev-Elektronigi/Kulaklik-Mikrofon/urunno=0000000399588 , http://www.dr.com.tr/Elektronik/AKG-K-520-Kulaklik-Beyaz/Ev-Elektronigi/Kulaklik-Mikrofon/urunno=0000000365464
  8. B

    Müzik ve film için kulaklık 300tl limit

    Merhaba arkadaşlar evde müzik dinlemek ve film izlemek için kulaklık alacağım , dışarıdaki sesi mümkünse 0 a indiricek 300tl ye kadar bir kulaklık önerebilirmisiniz.
  9. B

    Evde ses kaydı için ses kartı ve mikrofon tavsiyesi 1000tl bütçe

    Bu kart nasıldır acaba http://panmusic.com.tr/asp/product/5964/M-AUDIO-Fasttrack-C-400-SES-KARTI
  10. B

    Evde ses kaydı için ses kartı ve mikrofon tavsiyesi 1000tl bütçe

    Gitar amfisinin önüne mikrofon koyarak kayıt yapacağım , masaüstü bilgisayarım yok laptopum var ona göre bana bir ses kartı ve mikrofon önerebilir misiniz ? 1000tl bütçem var .
  11. B

    Digital Piano Tavsiyesi Yardim

    Pianoya yeni basliyacagim , kendi kendinimi gelistirerek ogrenerek guzel bir hobi edinmek istiyorum. 1000 tl civarinda onericeginiz digital pianolar neler olur acaba ? Klasik muzik icin alacagim , orgdaki gibi cesit cesi sesi olsun kaydetsin tempo tutsun falan istemiyorum . Sadece piano sesi...
  12. B

    1000 - 1400 Tl Arası Bar Amfi Tavsiyesi

    Bende de var bir tane bj çok tatlı amfi , evde ne yaparsam yapıyım metal tonu alamasam da stüdyoda sesi açıp boostlayınca tadından yenmiyor, cleani zaten aşık ediyor kendine :)
  13. B

    Tube Screamer

    Amfiyi yeni aldığım için maddi durumum pek iyi değil :D tube screamer alsam idare etmez mi ?
Geri
Üst