Vintage kullanıcısının son içeriği

  1. V

    Replikamı Değilmi :s

    hocam eğer gitarın resimlerini falan yüklersen 3-4 farklı açıdan bilen arkadaşlar daha çok yardımcı olabilirler :) Umarım replika değildir.
  2. V

    Thomann'dan Alışveriş

    aynen hocam kargo takip numarası ile.Yurtdışından ülkenin sınırını geçene kadar DHL ilgileniyor onun alman sitesinden bakıyorsun. www.dhl.de olması lazım.ondan sonra ptt yi arayıp durumu belirtiyorsun ve o kargo numarasını veriyorsun onlarda sana yeni bir posta numarası veriyor ülkede geçerli...
  3. V

    Thomann'dan Alışveriş

    aynen hocam kesinlikle.geçenlerde do-re müziğe sordum gitarın fiyatını 3.500lira dediler ben toplam 1800lira ya hallettim gitarı vergisi falan herseyi dahil.çok karlı iş gerçekten.özellikle gitar konusunda thomann cidden ucuz bir site.
  4. V

    Thomann'dan Alışveriş

    Arkadaşlar thomann dan gitarı aldım ve elime ulaştı sonunda.Kafasında bu soru ile ilgili merakı olanları aydınlatayım.Öncelikle siteden aldığınız ürünün fiyat+30euro kargo bedeli ödüyorsunuz.daha sonra ürün ülkenize giriş yapıyor ve ilinize geliyor(Türkiye sınırına girdikten sonra kargo...
  5. V

    Kayıtta Pan Ayarlaması

    Arkadaşlar merhaba..Merak ettiğim bir konu var.Bu konuyla ilgili herkezden bilgi almak istiyorum.Olay şu.Kayıtta panlama yaparken neye dikkat etmemiz gerekiyor daha profesyonelce olması için.Gitar veya gitarlar kaç kanal kaydedilmeli ve nasıl panlanmalı?
  6. V

    Realtek Ac97 Audio Ses Kartı Kullanan Arkadaşlar Yardımcı Olsun Lütfen

    gmulak'a katılıyorum kesinlikle bir ses kartı edinmen lazım.Öylesine takılmak için idare edebilirsin.Fakat "Verim" ve "Kalite" istiyorsan eğer,harici bir ses kartı alman şart.
  7. V

    Thomann'dan Alışveriş

    Anladım hocam...Malum türkiye fiyatları pahalı olduğundan dolayı benimde yurtdısından gerek thomann gerek musiciansfriend sitelerinden bi gitar getirme planım var.Ve bu benim yurtdısından ilk alısverişim olucak.Açıkcası en sağlam ve güvenilir bir yol arıyorum gözümün arkada kalmaması için.Sizin...
  8. V

    Thomann'dan Alışveriş

    anladım hocam.bu şekilde olunca gümrüğe girmeden mi geliyor.yani almanya dan türkiye ye dönüş yapacak bir kişi yanında getirse sorun olmuyor değil mi ?
  9. V

    Thomann'dan Alışveriş

    Herkese selamlar.Sormak istediğim bir soru var.Thomann dan alısveriş yapmış arkadaslar var ise sistemin nasıl işlediğini anlatabilir mi acaba? Ve gümrükte sorun olup olmama konusunda aydınlatabilirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
  10. V

    Logic Kullananlar Basligi

    @progressiva,3 şarkıyı da dinledim.Ve çok başarılı olmuş gerçekten.Hatta eğer mümkünse "ambiente" sarkısını upload etsen de bende mp3 ü me atsam ? :D
  11. V

    Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    @WasForgotten: Vox amfileri tercih ettim çünkü en azından marshall amfilerin mg serisinden daha güzel bir seçenek olacağını düşünüyorum.Marshall amfilerde sadece TSL serilerini seviyorum.Diğer seriler hoş gelmiyor bana.Peavey leri tabii kide araştırırım ilgilendiğin için ve önerilerin için çok...
  12. V

    Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    jackson fazla gelir hocam bu tarzlara daha soft gitarlar lazım...
  13. V

    Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    Pedal olayını hallettim.Amfi ve gitar olarak önerilerinizi bekliyorum.
  14. V

    Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    MXR 10 band eq var hocam...ayrıca pedalların hepsi zaten 9v cekior.6 tane pedal var.eq yu da farklı bir adaptorden verırım elektrgı:) fakat benım ilk derdim gitar suan için en cok dusunduren o :)
  15. V

    Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    Boss RV5 Marshall VT1 Marshall ED1 Boss DD6 Mxr Phase 90 Xotic BB Preamp Boss BCB60 yenı topladığım pedal setup u bu...sanırım daha iyi olmuş ? :)
Geri
Üst