Takhisis kullanıcısının son içeriği

  1. T

    Cem Köksal

    Orjinallik her zaman herşey demek değildir bence.Bahsettiğin kişi Malmsteen.Dandik bi grubun dandik bi gitaristinden bahsetmiyorsun.Malmsteen gibi çalabilmek kaç kişiye kısmet olmuştur? Cem Köksal bir malmsteen kopyası ise ben ona ancak helal olsun derim..
  2. T

    Cem Köksal

    Mükemmel çalıyor adam.Murat İlkan'ın şahane vokalleriyle her parçası ayrı bir güzel olmuş..
  3. T

    In Spite

    izmirin en iyi grubu..sanırım bu gidişle türkiyenin de sayılı gruplarından olacaklar..anticlockwise çok iyi albüm..favori şarkılarım noise ve man..almamak ayıp albümü o kadar ucuz ki..onur gelir sürekli uğrağa..kişi olarak çok haz aldığımı söyleyemem ama vokal olarak cidden mükemmel..seyretmesi...
  4. T

    Knight Errant

    knight errant çok iyi bi grup..ama almora ile karıştırılmamalı..sonuçta şu bi gerçekki knight ı da almorayı da kuran soner canözerdir.dolayısı ile sonerin kaybı knight ın sonu gibi oldu bence..neyse karıştırmayalım lütfen..ayrıca almoranın erkek vokali o kadar da kötü deil bence..
  5. T

    Demir Demirkan

    pentagramdan ayrılmak hayatının hatası bence..ayrıca çok kötü bi sesi war neden bu kadar iyi bi gitarist bu kadar kötü bi sesle şarkı sööliicem diye kasar ki..ilginç..
Geri
Üst