Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir ara arkası biraz kalkmıştı köprünün ama düzelttim sonra, şu an bir yükseklik yok. Biraz daha detay vermek gerekirse şu eklediğim fotoğrafın ortasındaki sap gibi ama üst perdelerde saptan yüksekte kalıyor.
İlk 3-4 perde de klavye ile uzaklık iyi ama teller klavye ile gittikçe uzaklaşıyor. Normalde gitar iç bükey değil sanırım öyle olsa son perdelerde yine yakınlaşırdı fakat benim gitarda öyle değil zaten fotoğraflari ekleyeceğim alta. Bunu alyanla sap ayarı yapıp düzeltebilir miyim?
Geçenlerde civardaki bir lurhierden duydum bunu. Stand klavyenin ortalarına gelirse sapın atabileceğini tam klavyenin bittiği yere gelmesini söyledi. Dediği şey doğru mu?
Şu tür bir stand.
Merhaba. Thomanndan marshall code 25 almayı düşünüyorum 155 euro fiyatı. Aldıktan sonra ödemem gereken vergiler nedir? Ayrıca gümrükten geçmememe durumu var mı?
Az önce gitar çalarken fark ettim tam nedenini bilmiyorum ama galiba sabah elim whammy bara çarpmıştı rahatsız etmesin diye ters tarafa çevirmiştim.
Fotoğraf çok net değil kusura bakmayın.