Dore ve Zuhal müzik indirimleri

Black friday haricinde genelde kafalarına göre yapıyorlar ancak do re müziğin Trendyol da mağazası var Trendyol indirimlerinde ordada indirim oluyor bugün var hatta bakabilirsiniz.
 
Zuhal ve Do_Re, bahar indirimini Mayıs-Haziran (bazen Nisan-Mayıs), yıl sonu indirimini Kasım-Aralık gibi yapıyor Tabi bazı ürün gruplarına artık seri sonu diye mi, çok satıyor diye mi bilmem-bu dönemler dışında da yapabilirler. Mesela Zuhal, katana amfiler için Ekim ayından beri %20 indirim yapmışlardı, yıl sonuna kadar da büyük indirim kampanyasıyla bu indirim devam etti. Tabi bu sene genel olarak sonu öyle çok büyük oranlarda indirim olmadı. Özellikle benim takip ettiğim Ibanez Genesis ve prestige'lerde hep %10-15'lik indirimler oldu. Ama genelde sene sonunda daha geniş ürün grubuna en az %20-25lik indirim verirlerdi.
 
Dore şu anda Şubat indirimi diye bir şey yapmış...


KM-6 mkIII Artist... fakat geçen hafta baktım 28bin küsurat idi ... şimdi "indirim" olarak 32'den 27'ye inmiş ... haftalardır fiyat 28 civarıydı zaten kurlar da haftalardır dar aralıkta oynuyor. Ama %16 indirim ...
 
Geri
Üst