GTRS Intelligent Guitar

Screenshot_2024-03-05-17-44-40-028-edit_com.android.chrome.jpg
 
"One size fits all" çözümlerin genelde hiçbir işlevi tam anlamıyla yapamayan ürünler olduğunu düşünen birisi olarak, Mooer'in sunduğu tonal kalite ve esnekliğin bir gitarla birleştiği "GTRS Intelligent Guitar" hakkında, sahip olduğu potansiyele inanarak bir başlık açmak istedim.

Ge300'ü büyük bir memnuniyetle kullandığım için muhtemelen aynı algoritmalara sahip bu ürünün de tonal anlamda keyifli sonuçlar sunacağını düşünüyorum. Solar, Chapman vb birçok gitar markasının uzakdoğuda ürettiği iyi gitarları düşününce, benzer kaliteye sahip bir gitar olması durumunda "Bedroom Player" olarak nitelediğimiz kullanıcıların ekipman zincirini daha da pratik hale getirecek gibi.

Deneme fırsatı bulduğumda gerçekçi görüşlerimle güncellerim bu başlığı ancak şimdilik commercial videosunu bırakalım.


Yaklaşık 6 ay önce bir w900 kullanmıştım cidden mükemmel bir gitar. İçinde bulunan manyetik seçimleri falan çok güzel sanki elinde 7-8 gitar varmış gibi hissettiriyor.
 
Gitarı direkt sadece kabine, ufak soundbarlara bağladığımızda sonuç nasıl oluyor acaba fikri bilgisi olan var mı ?
 
Son düzenleme:
Gitarı aldım hemen tremolo kolu düştü ve üstünde boya kalktı sertte düşmemişti benim eşşekliğim ama çok üzüldüm, pasta cila falan geçirmeye çalışacağım. Bir de kulaklık nasıl bağlıyorsunuz arkadaşlar ? Wireless I bi türlü beceremedim ben
 
Gitarı aldım hemen tremolo kolu düştü ve üstünde boya kalktı sertte düşmemişti benim eşşekliğim ama çok üzüldüm, pasta cila falan geçirmeye çalışacağım. Bir de kulaklık nasıl bağlıyorsunuz arkadaşlar ? Wireless I bi türlü beceremedim ben
Wireless kulaklık bağlanmaz. 3.5 dönüştürücü ile kablolu kullanacaksınız.
Kabine direkt giremezsiniz. Amfi lazım, veya normal içinde kendi güç kaynağı olan hoparlör/ stüdyo monitör/ frfr
 
Merhabalar
Nasıl bir dönüştürücü kullanıyorsunuz ?
TS yi TRS ye adam akıllı dönüştüren bi aparat bulamadım açıkçası.
W900 u anker soundcore motion+ ile bir süredir kullanıyorum. Referans monitörüme kıyasla daha iyi olduğu düşüncesindeyim. :) Eksik tarafi hoparlörün bt kismi ile kablolu kismi aynı anda çalışmıyor, gtrs in de bt ses aktarımının çok kaliteli olduğu söylenemez. Fakat küçük boyutlu hoparlor arayışı olan varsa aklında bulunabilir.

IMG_3483.jpeg eklentisini görüntüle

Bu uyumsuz çünkü trsmiş bu ts olmasi gerekiyormuş TR de bulamadım
 
Son düzenleme:
Yalnız bu stereo gitarın kablosu mono uyumsuzluk olmuyor mu ?

Ben böyle bir şey almayı düşünüyordum ama sizin kullandığınız iyise ondan alayım
IMG_3484.jpeg
 
Merhaba arkadaşlar.
Wireless jack’ı veya Enstruman Kablosunu bu gitar için kullanmaya çalışıyorum yalnız sonuç hüsran.

Öncelikle bu sistemi kullanırsam sonuç gayet iyi
image.jpg

Yalnız benim amacım şu
Normalde kullandığımız enstruman kablosu veya wireless jack ts girişli.


image.jpg

Bu iki aparatla denedim kulaklığa taktığımda ses sadece sol taraftan geliyor. Yani trs(aux) girişli cihazlara bu aparatlarla girersem ses sadece tek kanaldan geliyor. Kulaklık çok önemli değil de evde çok portatif bir hifi ses sistemi var sadece aux girişi var ve doğal olarak bu aparatlarla verim alamıyorum. Bunun bi çözüm yolu var mı ?
 
Geri
Üst