Analog setupımda olması gerekli olan pedallar ?

Merhaba Boss GT1 , Headrush ve Amt ss11a gibi pedallardan sonra uzun süre kullanabileceğim analog setupımı nihayet tamamlıyorum sanırım :) Belki de hiç bitmeyecek bir döngünün içerisine giriyorum diyelim , neyse :)

Direkt ses kartına girdiğimde ve sahnede mixere girdiğimde iyi sonuç verecek ürünleri toparlamaya çalışıyorum , beklentim cleanlerimin temiz,dengeli ve funky olması , cory wong gibi :)) Overdriveımın ise sıcak,kalın ve yağlı gelmesini istiyorum (Allen Hinds gibi olabilir) :D
Ampli olmadan çok şey istediğimin farkındayım ancak olabilitesi en yüksek setupı kurmak istiyorum..


Şu an elimdeki pedallar : Yamaha comp(japon) - Xotic Bb plus - Klon Centaur(Amerikadan getirtilen parçalar ile oluşturulmuş bir pedal) - Flamma FS06 preamp - Trex Replaybox delay.

Bu setupa eq gerekir mi ? eq'ın ne gibi faydaları olur ?
Reverb alacağım , önerilerinizi alabilirim ?


Siz bu setupta signal chaini nasıl oluştururdunuz ? compressörden sonra klon centauru koyup onu temel drive kaynağı yapıp xotic bb plus ile mi boostlardınız ? yoksa başa bbyi koyup klon ile mi boostlardınız ?
Bu sayfada bu işin kompetanı çok kişi olduğunu biliyorum , paylaşımlar bu yüzden çok kıymetli ve yönlendirici olacaktır.

Gitarım Schecter nick jhonston sss köprüde seymour duncan little 59 orta ve sapta da fender usa gitardan çıkma manyetikler var bu arada..

Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst