kulaklık amfisi için kulaklık tavsiyesi

kulaklık amfisi için referans kulaklık almak mı daha iyi olur yoksa normal müzik dinlemek için kullandığımız kulaklıklar (beats solo3 vb) mı daha iyi olur şu an elimde steelseries arctis 3 oyuncu kulaklığı var performansı pek tatmin etmedi. Önerilere açığım
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
boss gt pocket prosesör, çıkış empedansı 2ohm yazıyor, bu alete bağlayıp gitarı duymak için kullanıcam
 
Phones ve rec out çıkışı var ama o rec out ile kulaklık amfisine verip daha iyi duymak diye bir şey olacak mı? İyi duymak derken… daha yüksek ses mi, daha “amfi gibi” duymak mı?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
ben gt pocket için kulaklık amfisi tabirini kullanmıştım yanlış olmuş sanırım kusura bakmayın şimdi anladım durumu. tekrardan açıklamaya çalışayım gt pocketın rec out çıkışına bir kulaklık bağlayacağım ve sesi bozulma olmadan net bir şekilde almak istiyorum önerebileceğiniz biir kulaklık var mıdır 2000 tl civarı bütçem var
 
Güzel alet bu, ama referans monitör ve referans kulaklık dediklerimiz çok ayrı şeyler. Referans kulaklık denilen genelde kendi tercihine göre bass boost olan ya da olmayan Harman eğrisi şu anda. Bass boost olan dediğim zaten standart Harman eğrisi, boostlanmış Harman değil, aksine diğerinden bass azaltılmış olarak anlamak gerek bunu.

Eğer açık olması pek sorun olmayacaksa pek düşünmeden Superlux HD 668B al, 700TL filan olmalı ama 3000TL'yi geçmeden daha iyisini alamazsın. Onun dışında aşağıdaki konunun sonunda kapalı kulaklıkları saydım ama o konuyu açtığımda en ucuz diye yazdıklarım bile artık nispeten pahalandı. Ucuza bulabilirsen SRH440 al.
 
Geri
Üst