M1 işlemcide Crackli Logic Kullanmak

Selam,
Macbook M1 cihazla Logic yazılımını Crackli olarak kullananlar var mı? Uygulamanın akıcılığı veya özelliklerinde herhangi bir sorun yaşanıyor mu merak ediyorum.
Şuan için 4.500 TL ödeyemiyorum ancak bir kaç yıl içerisinde satın almak istiyorum.
 
Herkesin ufak kaçamakları olabilir - HİÇ kullanmadım diyen kadar kullanan da vardır ama alenen korsan yazılım övmek, tartışmak, özendirmek, yönlendirmek vs vs ne dersen... etik değil ve hırsızlığın bir türü. Forum kuralları da mazur görmüyor zaten.
 
Bence crack'li olarak hiçbir faydasını göremezsiniz. İlla ki bir arıza çıkarır. Kaldı ki Mac cihazda crackli program genel olarak önermem, bu tarz bir yaklaşımın güvenlik açısından ciddi zaafları olabilir.

Eğitim indirimi vs var ise ona da bakabilirsiniz. Ya da profesyonel kayıt değil ise amaç Garage Band bile Logic Pro'nun hafifletilmiş versiyonu olarak bayağı iş görebilir.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Benim kullandığım hiçbir uygulama korsan değil ancak şu şartlar altında 4.500 lira çok geliyor. En iyisi farklı bir DAW bulmak evet.
 
Evet, Logic’in içinde hazır gelen plugin, looplar, drummer vs gibi bariz artıları var. Ama Reaper’a alışmış birisi olarak Logic arayüzü ve kullanımı bana komplike gelmişti. Sonradan tabii ki alışmıştım ama biraz zaman almıştı.
 
Korsan meselesi hassas bir konu, mümkün olduğunda bu konuya girmemeye çalışıyorum :)

Yalnız şu var Reaper ücretsiz bir yazılım değil, programı açınca zaten bunu hemen yüzünüze vuruyor, bedava kullandırıyorum ama sor bir neden diyor :) Yani kullanmaya devam ederseniz onda da yazılımcıyı desteklemek gerekiyor ama kaçımız bunu yaptı bilmiyorum, ben genel olarak eğer profesyonel değilsek (yani bu işten maddi bir kazanç elde etmiyorsak herhangi bir şekilde) mevzu biraz daha esnek olabilir diye düşünüyorum (aman lütfen yanlış anlaşılmasın), imkanınız varsa zaten bedava yazılım bile olsa yazılımcıları desteklemek gerek, hiçbiri kolay iş değil nihayetinde ve onlar olmadan işimiz çok zorlaşırdı.
 
apple sitesinde eğitim için profesyonel uygulama paketi satılıyor. içinde logic pro dahil final cut ve üç uygulama daha var. fiyatı 5 bin lira.

bu paketi satın alıp logic pro ve mainstage kodlarını kendiz kullanır, final cut ve diğer yan uygulamaları satabilirsiniz. beş uygulamanın da ayrı ayrı kodları geliyor.

ben bu şekilde yapıp logic pro'yu daha makul bir fiyata temin edebildim.
 
Geri
Üst