Rockout

aman diyim cüneytim.. erir gidersin valla o sıcakta birkaç ay :p

dön gel buraya gözünü seveyim.. hepimiz gazdan patlıycaz valla biraz daha oturursak böyle boş boş :)
 
Cüneytim orda kalcaksan şimdiden söylede biz oraya gelelim bari. Entarileri giyeriz çalarız arap amcamlara bir roadhouse blues. Zaten ortamda sıcakmış böyle dumanlı bir parça olur tam. Nefis olur:)

Şaka bir yana özledik valla. Harbi patlıycaz gazdan.

Bu arada şenlik başvuruları yapıyoruz arkadaşlar. Buradan duyurucaz en kısa zamanda...
 
valla dubai mubai yalan abi. çöl olm burası resmen, üzerine beton /asfalt döküyorlar, çelik kapatıyorlar bol bol. bu yüzden de acayip iş var memlekette. yalnız abi arapların yaşadığı hayatı görseniz bu şerefsizlerin yerine doğmak isterdiniz valla. beyler, müzik yapmayı çok özledim, ayarlayın bikaç konser ben gelene kadar da çıkalım çalalım.
 
kimse sallamamış galba down to whiskeyi... neyse...

Kısadevre ile bu cuma (29 Nisan) ankara üniversitesi hukuk fakültesinde saat 14:00 sularında sahne alıyoruz.. burdan takip edenlere de duyrulur.. herkesi bekliyoruz..
 
Haklısın Alp, grup bu ara verme işini abartmış biraz. Akşam birkaç telefonla canlandırayım milleti. Hafta sonu başlayalım artık... (Ankara' dayım)
 
Ankara Üniversitesi Taş Amfi Konseri :
6 Mayıs Cuma


Sırasıyla gruplar :

Entrophy
Floşe
Alive
Rockout
Tushe


Konser ROCK/T organizasyonu olup saat 15:eek:o de başlayacaktır.

Bilet fiyatları sadece 3 YTL dir.


NOT:Taş Amfi; eczacılık fakültesi arkası Tandoğan . . .
 
**araştırmacı gazeteci tansel armağan taş amfide kamerasıyla tüm olup biteni görüntüleyip haber özele yollayacak..rezil olmak istemiyosanız galoş takın kafalara..valla müzikte hijyen skandalı diye rezil rüsva ederim sizi 70 milyona.sonra bu böcekler muz kabuğunda hindistandan geldi diye çıkmayın karşıma..(biraz spesifik bir geyik oldu ama hadi hayırlısı)...yarın başarılar :)
görüşürüz konser alanında :)
 
Selam arkadaşlar. Taş Amfi katılımcıları arasında isminizi görünce - üstelik hemen bizden (Tushe) önce - çok sevindim. Aynı sahneyi paylaşmakla kalmıycaz, hem sizi izleme hem de sizlerden tanımadıklarımla tanışma fırsatı yakalıycam.

Umarım çok güzel bir etkinlik olur. Akşam görüşmek üzere.
 
Arkadaşlar tebrik ederim!! yeni kadro pek şeker :) Erdem görüşemedik pek abi olaylar nedeniyle kusura bakma. okulda anlatırım uzun uzun tekrar teşekkürler.
 
**aman efenim ne demek görevimiz..ben izledim videoyu süper çıkmış..kızılaya capture için veririm siz alırsın bıraktığım yerden..ankaray karanfil çıkışında altta ki çarşıda bi fotocuya bırakcam..
 
Geri
Üst