Rockout

akın yok vokal değişirmi hiç hakkatten.. cüneyti biraz dinlendirelim dedik o arada sahneye atladı meltem :) :p çok da güzel oldu..çok güzel söyledi.. çok eğlendik hakkatten.. tekrar teşekkür ederiz..
yazık ki kaçırdın :) :p
 
görmeyeli grup 4.sayfalara düşmüş, unutmuşuz valla forumu...yeni parçalar yolda akın, en kısa zamanda taze parçaları sahneye taşıyacağız..
 
Sanırım o yeni parçalardan birini biliyorum ben ;) ama söylemem :) Direk sahnede canlı canlı,taş gibi dinleyin kardeşim.Arkadaşlar kolay gelsin en kısa zamanda görüşmek üzere..
 
eğer son anda bi sakatlık çıkmaz ise en sonunda gelecek cuma izlemeye gelicem bende gerçekten çok merak ediyorum ama hemen hemen nası olacağini tahmin edebiliyorum
 
arkadaşlar kısa bir aradan sonra ODTÜ Rock 'N Blues günleri kapsamında 15 Aralık Perşembe saat 15:00 sularında ODTU mimarlık amfisinde olacağız.. herkesi bekleriz..

bu arada replik bardaki programımız sona ermiştir (bu haber biraz geç oldu ama idare edin artık :) )
 
tekrar hatırlatmakta fayda var sanırım.. Rockout yarın (15 Aralık Perşembe) saat 15:00 sularında ODTU Rock 'N Blues Günleri çerçevesinde Mimarlık Amfisinde olacaktır.. Herkesi bekliyoruz..
 
Hakikaten güzel konserdi. Ama benim için 8 yıl sonra Mimarlık Amfisi' nde, tekrar ODTÜ' lülerin karşısında olmak daha da güzeldi. Faaliyeti düşünüp düzenleyen, yöneten herkese çok teşekkür ederim kendi adıma. Bahar Şenlikleri' nde tekrar görüşürüz umarım. Daha uzun ve daha verimli bir repertuarla... 1 saat biraz az geldi dün bize. 1 saat daha çalınırdı en az...
 
evet gerçekten de az geldi.. çok keyifli bi konser oldu.. gelen dinleyen herkese teşekkür ederiz.. etkinliği düzenleyenlere ben de teşekkür etmek istiyorum.. açıkcası (odtu'deki müzik faaliyetleri ile ilgili pek hoş olmayan anılarım olduğu için) bu kadar keyifli olacağını tahmin etmiyordum.. ama gerçekten güzel bir organizasyon var ortada.. tekrar teşekkürler.
 
Bilgisayarımdaki sorun nedeniyle uzun bir süreden sonra tekrar yazabiliyorum.

Perşembe günü ODTU'de her şey harikaydı bence. Ortam, organizasyon falan oldukça iyiydi. Alp ve Cüneyt'in yazdıklarından da anlaşıldığı gibi hepimiz çok keyif aldık. MT'yi tebrik ediyorum. Böyle organizasyonların devamını dilerim.

PixiE ve achiless, yorumlarınız için çok teşekkürler. En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğimle...
 
Geri
Üst