Rockout

Selam, muziginizi cok merak ediyordum, (Alp'in oldugu grubun kalitesi konusunda zaten suphem olmaz ;) ) ODTU'de ilk kez dinleme firsatim oldu, gercekten cok eglenceli ve guzel muzik yapiyorsunuz, aldiginiz tum ovgulerin hakkini verdiniz o konserde bence ;)
Bu arada sahnenin kenarinda sekilden sekile giren eleman da bendim eger farkettiyseniz, birsuru resim cektim analog kameramla, tab ettirir ettirmez size ulastiririm, umarim iyi cikmistir... :oops: Basarilar ve tebrikler tekrardan :!: ;) 8)
 
alpercim teşekkür ederiz yorumların ve fotoğrafçılığın için :) .. eminim güzel çıkmışlardır... beni de göklere çıkarmışsın kamuoyu yannış anlayacak :p.. 21 aralık saat 20:00 gibi dip bardayız işin yoksa mutlaka gel..
 
rock outa sonsuz teşekkürler..bizlere 21 aralık gecesinde yiine muhteşem bir performans sergileyen grup üyelerine bu geje için gösterdikleri özveriden dolayı cok tesekkür edıyorum..ben her nekadar onlar performansalrını sergilerken kapıda olmak zorunda olsamda "born to be wild" ın muhetsem yorumunu emınım bılmeyen yoktur..böyle bir grubu bu gejede kacırdıysanız biryerlerde yakalayın ve mutlaka dinleyın..
sizlere saygılarımı sunuyor daha nice konserlerde daha cok seyırcılere dıyorum...tarık...
 
Aralık 2005 Dip Rock Bar

DSCF4952.jpg
 
alp le hakana acıdım valla nasıl bir kamplaşma vardırki bir kare fotorafları bile yok peh peh peh :D olm erdem yeter seninle cüneyti görüyoruz bütün resimlerde tamam anladık pedallarında cıvıl cıvıl renkli ama bu kadar torpilde olmaz be yaw :LOL:
 
cüneyt bula bula bu resmimi mi buldun allasen yaw.. :) bişi değil insanlar beni yannış tanıyacak :p :)

ayrıca öyle eski resimleri koymakla olmaz bu işler..:) sizin yeni cillop resimleriniz var bizim hakanla resimler eski.. ayrım yapılıyor kardeşim bu grupta :D :D..

zehra sana da çok teesüf ederim yani... odtü de bizim bi tane resmimiz yok mu .. :p bumudur yani.. :) tamam anladık erdeme torpil geçiyosun da biraz üstü örtülü geç.. böyle alenen olmaz ki canım.. :) :)

şaka bi yana.. 21 aralık akşamı bizi izleyen az sayıda seyirciye teşekkür ederiz..
 
Amoremorte demiş ki:
Perşembe günü ODTU'de her şey harikaydı bence. Ortam, organizasyon falan oldukça iyiydi. Alp ve Cüneyt'in yazdıklarından da anlaşıldığı gibi hepimiz çok keyif aldık. MT'yi tebrik ediyorum. Böyle organizasyonların devamını dilerim.
ODTÜ MT bir yanda kalsın, siz ve o günlerde çalan diğer iyi gruplar sayesinde 2 güzel gün geçirdik. Bu kadar izleneceğini, iyi geçeceğini biz de tahmin etmiyorduk. Sonraki etkinliklerden de haberiniz olur bir şekilde, görüşmek üzere
 
eline sağlık alpim, çok güzel olmuş walla, zevkle izledim...
daha çalmıyoz be urazım, ama bu cumartesi uzun aradan sonra beraber çalacaz, ozledim seni...ayrıca süpriz bir assolist de olacak...

biraz daha zaman........:D
 
dün çok eğlenceli bi geceydi. yapan eden herkese teşekkürler. alp'e de ayrıca teşekkürler. rockout'la tekrar çalmama müsade ettiği için. cücü'yü de evlendirdik ya artık hayat insana ne getirir bilinemez :)
 
evt dün güzel bir gün ve güzel bir gece geçirdik.. buradan bir kez daha cüneyt ve özgeyi tebrik ederim.. bir yastıkta kocasınlar inşallah :)

urazım değişiklik oldu.. uzun bir süreden sora bir kez daha karşıdan izledim rockout'u ;) .. eline sağlık senin de..
 
Geri
Üst