Hangi amfi ile bu tonları alabilirim

Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki bırakacağım linke lütfen bakın. Damian salazar'ın çalmış olduğu bu şarkıdaki tonları nasıl alabilirim. Sırf bu yüzden gitara başladım diyebilirim. schecter sgr banshee-6 gitarı aldım. Amfim Marshall mg-10 fakat amfiden gerçekten hiç istenmeyen sesler çıkıyor. Yakın bile değil. Aşağıdaki videodaki tonlara hangi amfi ile yaklaşabilirim? Bilenler yardımcı olursa çok mutlu olurum.

 
Burada daha tecrübeli kişiler vardır ama bir yanılgınız varsa diye düzelteyim, Gitar ve amfi ikilisiyle sadece sesler elde edilmiyor. Yani ediliyor da bu videoda edilmiyor. Hiç yeri çekmemiş ama aynı zamanlı tarihlerde başka videosunda yerde prosesör görünüyor ki aynı yer zaten prosesör var.
üstatlar daha iyi bilir ama BOSS GT 1000 diye gördüm ben.



Ekran görüntüsü 2023-07-08 201626.jpg

Gün sonunda özet; ses sadece amfi ve gitardan çıkmaz, araya pedallar, prosesörler girer, manyetikler girer, hele hele en önemlisi eller girer.
Ha bir de hangi pozisyonda çaldığını göremedim ama üstte sustainiac pickup var, bu modelde yani Schecter BANSHEE ELITE-6 FR S GNAT sizin aldığınız gitarda manyetikler Schecter Diamond Plus olarak geçiyor, ne kadar yakınlar bilmiyorum. Bildiğim tek şey sustainiaclar tamamen ayrı bir dünya.
 
Geri
Üst