Thomanndan alışveriş

1) 150 euro altı ne kadar vergi öderim?

2) Vergilendirmeye kargo dahil mi ve ne kadar?

3) Gitar dışında amfi veya vox amplug tarzı elektronik ürünler ötvye dahil olur ve ekstra vergi çıkar mı?

4) Kargo dahil 150 euro altı veya üstü olması bir şey değiştirir mi?

Teşekkürler.
 
Selam.
150 Euro altı veya üstü aslında işin şansa da bağlı.
UPS ile getirtme. UPS gümrükçüleri iyi değiller.
PTT ile getirteceksen tüm gümrük işlerini istanbulda hallettir.
Bir gümrük müşavirine vekalet ver. Bırak tüm işi onlar halletsin.
GTİP kodunu öğren, ve thomandan ürün satın almadan önce uluslararası gezinme belgesi diye bir şey var. Satın almadan önce muhakkak onu iste. Yoksa ek vergi çıkıyor.
İyi günler.
 
Dostum daha yeni kayıt oldum ve görmedim. Şaka olan nedir?
Google şunu yazsan bile 2. sırada yine aynı bu forumdaki başlık çıkıyor. Kayıt yeni ama kafa eski.

Adsız.jpg
 
Dostum daha yeni kayıt oldum ve görmedim. Şaka olan nedir?
Tepkiler şunun için.. insan boş bulunur bazen yazar sorar vs.. ama zaten aynı konuya 2 başlık açmışsın birinde cevap verilmiş... üstelik son 1-2 senedir en çok konuşulan konulardan biri, hele bu forumda özel başlık bile var... çok basit bir arama yapmadan aynı şeyi 4258 kere sorunca millet, yani forumu düzenli takip edenler de haklı olarak eeeh yeter lan bir kez daha mı anlatacaz diye tepki veriyor. Olay bu.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Siz sorunlu musunuz, araştırma yapmadığımı nereden çıkardınız? Birçok video izledim, başka forumları okudum ancak bu sorulara net bir cevap bulamadığım için konu açtım. Sağolsun arkadaş sizin gibi boş yapmak yerine link attı konuyu inceledim. 2011'de açılmış konuyu zaten biliyordum ama güncel olmadığını sanıyordum meğer güncelmiş öğrenmiş oldum. 300 IQ arkadaş, herhalde google'a yazmayı bilmediğimi zannediyorsun. Sanki sizi dmden darlamışım gibi tepki veriyorsunuz. Herkese açık bir konu açtım cevap vermek zorunda değilsiniz? Kimse sizi zorlamıyor aynı şeyi cevaplamanız için. Bu konuya cevap vermez ve zamanımı çalmazsanız sevinirim, iyi günler.
 
Buradaki ilk konumu açtım, türkiyedeki tek rock/metal forumunun kalitesininin bu kadar düşük olmasına çok üzüldüm. Umarım bu forumdaki herkes böyle değildir veya umarım insanların ters zamanına falan denk gelmişimdir.
 
Geri
Üst