Elektro Gitara yeni başlayacağım Gitar ve Amfi konusunda yardımcı olur musunuz?

Merhabalar uzun zamandır elektro gitar almak istiyordum metal müzik olarak genel bı ilgi alanım var direk çok sert ya da yumuşak tonlar seviyorum denemez. baya bir süredir araştırma yapıyorum ama konuşulan konular hem çok eski hem de kendim bilgi alsam daha iyi olabilir diye düşündüm.
Gitar olarak 2 farklı gitar arasında çok kaldım,mağazada gidip denediğim zaman Do-Re music mağazasında bana 'Schecter Bansee 6 - SGR" modelini çok onerdiler.hem görünüş olarak hem de özellikleri bakımından hoşuma giden bir model bayada inceledim orda da abi gözümün önünde çaldı tonları gösterdi hoşuma gitti başlangıç seviyesinde olan ben gibi birisi için iyi olabileceğini söyledi şimdilik benim yonelimim o gitar için yoğun. Diğer bir gitar ise Ibanez marka grg170dx modeli çok konuşuluyor forumlarda ama ben daha hiç elime alıp canlı olarak görmedim mağazalarda gezerken hiç düşünmemiştim bu modeli denemeyi o yüzden pişmanım ama bilen ve bana yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim kendi biriktirdiğim parayla alacağım için başlangıç ve devamında bir süre beni idare edebilecek bir model almak istiyorum ki yeterince zaman beni idare edebilsin ilerde sorun yasamayim. kullanış, özellikler ve fiyat bakımından birisi bana yardımcı olursa sevinirim ( amfi olarak başında benim de mantıklı bulduğum Blackstar ID:core 10 güzel bir seçimdi ama mağazada yeni bir amfi gelmiş onu daha çok sevdim Line 6 spider V 20 almayı düşünüyorum kullanış ve ses tonu bakımından çok daha kapsamlı ve kaliteli geldi bana)

Schecter BANSHEE-6 SGR Elektro Gitar (Mat Siyah) | doremusic


Bir de aklıma takılan şey ikinci el alım oluyor. Forumlarda genel olarak ikinci el önerilmiş ama emin değilim parça değişme, dolandırma vs. olma şansı var mı alırken nelere dikkat etmeliyim?
 
Geri
Üst