Forum için canlı müzik radyosu önerisi

Yıllar önce iletişim bölümünden benzeri bir öneriyi forum yönetimine iletmiştim, haliyle pek umursamadılar. Malum daha temel forum fonksiyonları ve düzenlemelerinde sorunlar olduğunu biliyoruz.

Uzun uzun teoriler, güzel fikirler, sorular paylaşımlar derken az kişi de olsa canlı bir organizma olan bu forumun canlı bir müzik akışına ihtiyacı yok mu? Ben bunun için NINJAM'ı tüm dünyadaki insanlara ulaşabilmek (onlarla birlikte çalabilmek) için öneriyorum ama birçok başka yöntem de olabilir.

Sadece radyo programı ve canlı müzik olarak da düşünebilirsiniz ya da belli konularda sorulan sorulara canlı örneklerin icra edildiği konsept (sazlı sözlü, anlatımlı) yayınlar gibi de düşünebilirsiniz, bunu idare edip yapmak çok zahmetli olabilir ama foruma güzel bir hava katacağına eminim.

Yani yapılan işleri ya da yeteneklerinizi sadece youtube vs videosuyla değil, interaktif bir canlı yayında anlatıp insanların katılımına açmak mümkün. Bunu forum yönetimi desteklese ve küçük bir audio stream oynatıcısını forumun uygun yerine eklese harika olur ama desteklemeseler de olur.

İlgilenen olursa ufak çaplı olarak bunu sadece bir forum başlığı üzerinden bile gerçekleştirmek mümkün olabilir.

Özellikle teoride iyi arkadaşların bunu canlı olarak da insanlara gösterip dinletebileceği bir imkana sahip olmaları harika olmaz mı? Bazen her şey sadece yazıda kalıyor ve malumunuz müzik tüm bunların ötesinde...
 
Geri
Üst