Satılık Yamaha Pacifica 612 VFM II

Şehir
İstanbul
Takasa
Kapalı
Fiyat
25000
Para Birimi
TL
IMG_1800.jpeg
İlk sahibi ucuza verdiği için sıfırının yarı fiyatına bırakıyorum. Deneyenler görecektir herhangi bir kozmetik veya çalım yönünden kusuru yoktur.
 
Uzun bir süre VFM611 kullanmış ve VFM612 denemiş birisi olarak; gerçekten çok güzel gitarlar. Her yola geliyorlar ama neden bu kadar tutulmuyor anlamış değilim. Çin veya Meksika Standart Fender HSS strat yerine kesinlikle bu gitar alınır.
İyi satışlar, fiyatı da gayet uygun.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
611 bence 612’den bile daha eşsiz bir şey. Şahane düşünülmüş. P90 neck çok güzel bir yumuşak solo sağlıyor. Push pull ile single coil yapıp orta pozisyonda çalarsanız tam bir klasik strat tonu geliyor. Bridge manyetiği ile güzel tatlı sert tonlar geliyor vs vs. Bende vardı bir tane. Sattığıma o kadar pişman oldum ki. Hani bir de denk gelme şansı derler ya, Amerikan Strat vardı bende. O gitardan daha rahat sapı ve akort stabilizasyonu vardı. Eh sonra bir revstar çekmek için sattım ikisini de. Ancak hala o 611 aklımda. Bu gitarı revstar p90, 611 de p90 612 çekmek mantıklı diye aldım. Çok güzel gitar. Tam klasik strat ama 611 çok karakter sahibi bir gitardı.
 
Ben de buradan Oğuz diye bir arkadaş ile takas etmiştim Ankara'da yıllar yıllar önce (sanırım 2015ti). Cidden pişmanlığını hissediyorum. Hey gidi :D
 
Geri
Üst