Ankara Metal grubu kuruyorum/arıyorum

Yaklaşık 12 yıldır elektro gitar çalıyorum. Metal müzik grubu kurmak veya lead gitarist olarak katılmak istiyorum.
Genelde melodik death sevsemde öyle metal türü içerisinde black metal hariç şunu çalmam diyebileceğim bir tür yok. İllaha şu türü yapcağız setliste başka metal türünden bir şey eklemeyiz diye bir şey yok . Lütfen spesifik olarak bir türe/ gruba takmış arkadaşlar yazmasın.

Yaklaşık 10 yıldan fazladır uzun süreli bir grup kurmak için eleman arıyorum. Artık biraz bıktım ve gün geçtikçe müziğe olan ilgilim sönüyor bu yüzden lütfen liseli arkadaşlar, üniversitesi olup sınavını bahane edip kaçacak arkadaşlar, 4-5 yıldan az enstürüman çalan arkadaşlar , veya daha uzun süre çalmış ama dumandan ileri gidememiş arkadaşlar, bir iki mesaj sonrası cevap vermeyecek arkadaşlar, kendini rockstar sanan arkadaşlar, 1-2 stüdyo sonrası kaçacak arkadaşlar, başta şöyle olur böyle olur diye kolpa takılıp sonra ben yapamıyorum diye kaçacak arkadaşlar, hemen ozzyfeste çıkacağımızı sanan arkadaşlar veya daha nota bile bilmeden hayatında daw programını bilgisiyarına indirmeden albüm kaydedip rockstar olacağını sanan arkadaşlar lütfen baştan söyleyim hiç iletişime geçmeyin.

Bu süreçte çok fazla zaman,para ve özellikle heves kaybettim artık uzun süreli bir grupta yer almak istiyorum. Gerçekten müzik benim hayatımın merkezindeki tek şey. İyi müzik yapmak isteyen ve özellikle bir grubum olsun uzun süreli sonuna kadar gidelim diye düşünen arkadaşlar varsa iletişime geçebilir. Lütfen bir anlık hevesle bunu hobi gibi düşenen arkadaşlar varsa yazmasın. birbirimizin zamanını almayalım. İletişim için whatsapptan yazabilirsiniz. Numara: +905319392783
 
Geri
Üst