Guitar rig 5 kullanirken diger programlardan ses gelmiyor

Merhaba saygideger gitar sevdalilari, yakin bir donemde gitara basladim ve herkes gibi bir gitar ve amfi aldim. Bir sure sonra pedallarin isi cok renklerdigini fark ettim ve pedal arayisina girip kendime bir tane pedal aldim ama daha fazlasini istemeye basladim. Ogrenci oldugum icin pedallara bir servet ayiracagimi fark ettigimde ise bu isten vazgecip daha uygun yollu bir cozum aramaya basladim ve uygulamali amfiler vs. derken en sonunda behringer umc22 ses kartinii aldim. Internette arastirmalrim sonucu Guitar rig 5 programini kullanmayi ogrendim tabi birkac sorunla karsilastim onlari hallettim. Su an ise cozumunu bir turlu bulamadigim bir sorunla karsi karsiyayim. Guitar rig uygulamam acik degilken amfime bagli olan ses kartim cayir cayir sistem sesleri olsun youtube olsun her sesi veriyor ama eger guitar rig 5 programini acarsam sadece programdan ses aliyorum arkada youtubeden calarken eslik etmek istedigim backing tracklerden bir turlu ses alamadim. Bunu nasil cozebilecegimi bilen birisi var mi acaba gercekten cok arastirdim ve baska bir forumda ayni sorunu gordum ama cevap veren cikmamis yardimci olursaniz sevinirim.
 

Dosyalar

  • WhatsApp Görsel 2024-05-12 saat 20.21.05_5aa670f5.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-05-12 saat 20.21.05_5aa670f5.jpg
    85.3 KB · Gösterim: 40
Behringerin kendi driverını kullanman gerek, asio4all ile olmaz, onu kaldır öncelikle, sonra behringerin sitesinden support download kısmından ses kartını seç, driverını indir, kur, yeniden başlat, düzelecektir.
 
Behringerin kendi driverını kullanman gerek, asio4all ile olmaz, onu kaldır öncelikle, sonra behringerin sitesinden support download kısmından ses kartını seç, driverını indir, kur, yeniden başlat, düzelecektir.

Cevap kesinlikle bu, asio4all'a nereden bulaşılmış anlamadım.

Yıllar önce sanal mikser tarzı bir şeyle ben hem asio4all'u hem de sistemi aynı anda öttürmeyi başarmıştım ama eğer gerçek bir ses kartınız varsa kesinlikle tavsiye etmiyorum böyle getto çözümleri. :D
 
Merhaba,

bende aynı problemi yaşıyordum bundan 7-8 yıl önce sorunu voice meeter banana ile çözdüm asio panelini açmadığın sürece ses kartlarını meeter arayüzünden seçip windows varsayılan ses yürütme aygıtını da meeter olarak seçerseniz istediğiniz gibi her uygulamadan ses alabilirsiniz.

iyi çalışmalar.
 
Geri
Üst