Degika

Evet bence de olmuştur hayırlısı olduysa... Degika basçı arıyor, aramayada devam edecek ve bir türlü bulamayacaktır. Sırf bu yüzden grup, gitarist & vokal ve davulcu da arayabilir... Haberler bu kadar.

19 sene de çok fazla geldi be bana. Ah bir gönlüm rahat olsa herkese karşı da rahatça gidebilsem be buralardan.. Nerdeeaa ?l?
 
Çağtaycım nabersin ya gözükmüyosun.İyisinizdir inşallah(Can senin içinde aynısı) Hadi kendinize çok iyi bakın bu gurupta daha çok iş var..
köskal
 
Belirli hedefleri olan iki grup vardı...ikisininde çok benzer yerlere gitmek istediği gayet ortadaydı...bu beni korkuttu,ürküttü işin açıkçası...bölünmek istemedim ve ilk grubum olan DEPREM'le çalışmak ve odaklanmak üzere tekrar yola koyuldum...Herkeslerden tekrar tekrar özür diliyorum ama beni de anlamanızı bekliyorum...Hep olduğu gibi yine acele işe şeytan karıştı...siz siz olun acele iş yapmayın emin adımlarla sağlam basın...bu grup iyi müzisyenlerden oluşuyor fakat çok aceleci ve heycanlı insanlar olduğunuzda bir gerçek...olursa olur olmazsa olmaz düşüncesini lütfen kafanızdan silin...istediğiniz ve eğlendiğiniz şeyi yapın...umarım Demir bu konuda çok büyük yenilikler getiricek bu gruba...canı gönülden başarılırımı ve tekrar tekrar özürlerimi size sunuyorum...
 
Ertugrulcum, ben en azindan kendi adima konusayim, yaptiginda "bence" yanlis birsey yok. Biz seninle guzel seyler olacagini dusunmustuk, uyumumuzun muzik ve sahne performansi bazinda yakin ve yuksek seviyede oldugunu bildigimiz icin bu oneriyle geldik. kafanin rahat olmadigi bir ortamda herhangi bir basariya ulasmamiz zaten mumkun olamaz. bu sirf senin icin gecerli degil, bir grubun parcasi olan; kendini muzisyen ya da enstruman calan biri olarak tanimlayan (herhangi biri farketmez) herkes icin gecerli.
kisa bir suredir bu grubun bir parcasi olmama ragmen diger arkadaslarimin da sakin olduklarinda bana katilacaklarini tahmin ediyorum. ama onlarin heyecanini da fazlasiyla anliyorum. Ayrica samimiyetine inandigim icin Ertugrul'a iyi dilekleri icin cok tesekkur ediyor, tum kalbimle yolunuzun acik olmasini diliyorum...
Bir not daha; grup arkadaslarim adina haddimi asan bir dusuncede bukunduysam da af diliyorum.
Herkese gunesli gunler...
 
teşekkür ederim demir rahatlattın beni gerçekten... :D DEGİKA iyi yerlere gelmeyi hakeden bir grup,emeğinizin karşılığını alacaksınız ve bende en önde sizi alkışlıyacaklardan biri olacağım...Şimdiye kadar olduğu gibi hep destek olmaya çalışacağım...
herkese sağlık,mutluluk ve müzik dolu bir yeni yıl dilerim...
 
Mutlu az umutlu BOL İŞLEVLİ yıllar. Degika yeni yıla bass arıyarak giriyo... Bulup .mına koyacak. Eminim buna ummuyorum. Sadece biraz daha sabır. Anlian anladı.... Anlamianın....
 
Ben olayı çözdüm abi, Ertuğrul'a yüklenelim "vay şerrefsiz" diye... İçimize attığımızdan böyle oluyor, yüklenin beyler... :LOL:

Demir... Abi, ben daha ne çekilmez bir adam olacağım sen dur daha ya... Ben daha ne bunalıp da Needles & Pins dinleyeceğim de dünyaya küseceğim... :) Umutsuz olmam ben ya, sadece "birlikteyiz" kelimesini özenle kullanmaya dikkat edelim yeter ;) Önceleri yazmışım bak, Çağatay hatırlattı:

"Pek yakında... Kralı dizlerimle aynı hizada" :twisted:

En kötü yılınız böyle olsun millet... Sri Lanka'yı düşünün bir de... :? Mutlu yıllar hepimize... :mrgreen:

~ Cheerz ~
 
:!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!:

:!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!: MUTLU YILLAR ARKADAŞLARIM :!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!:

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!::!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
 
Happy Nü Year

Evet, şiddetle katılıyorum. Tam yukarıdaki gibi; hepimizi "çılgın" bir 2005'in bekliyor olmasını umarım ... :)

Bir öncekinden iyi geçmesi dileğim işte, takılmaya devam... Sadece Eskişehir's Finest'lar var.. Aman onları ellemeyin, yamultuyor diyeyim yeter :LOL:
 
1 yılda olacak iş değil... Ben hiç bir şey beklemiyorum 2005'ten Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi haricinde :LOL:

"Yeni" bir basçı adayımız var. Bakalaım artık. 2005'ten bir de toparlanmış bir Degika diliyorum müzik adına. Bir de Çağatay'ın adam olması :LOL:

Düşünoyrum da forum başlığını anket ile mi değiştirsem: "Degika Can'ı salıverse mi, salıvermese mi?" diye, fena mı olurdu? :D
 
Geri
Üst