Hangi amfiyi alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

ESP eclipse ile çalıyorum ancak emg leri değiştirdim sd yaptım yani gitar tarz olarak epeyce değişti.. ben nedense marshalldan bir soğudum pir soğudum yüzünü görmek istemiyorum artık jcm series filan alamadıktan sonra :))
 
@Fader tm60 yazmışsın iyi güzelde neden yazdığnı da belirtsen iyi olurdu benimde ilk tercihim oydu aslında ama şimdi evde rahat takılamam onunla diye düşünüyorum açıkçası kararsızım
 
Arkadaşlar birde Randall RG50TC 1x12 Combo AllTube amfi aklıma takıldı yorumlarınızı bekliyorum ancak forumun bu bölgesi pek aktif değil sanırım..
 
alltube küçük birşeyler arıyorsan laney lere de bir göz atabilirsin, çok övüldü forumda hiç takıp çalmış değilim ama bolca iyi yorum okudum hakkında.tm60 zaten tavsiye edilmeyecek bir alet değil biliyorsun sen de.
randall hakkında çok birşey söyleyemem ama az para da değil o fiyata marshall lara da bakabilirsin 2. el olarak...
 
1100 liraya tsl601 satılıyordu.Düşük seste verdiği performansı sevmiştim ben.
TSL 100 le aynımıdır bilemem.Ben de TSL yi araştırıyorum.

randall a bulaşma derim.Çin malı bir alet alacağına 100 lira fazla verip jcm alırsan satman kolay olacaktır..
 
Arkadaşlar ilgi ve yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum anlaşılan kimse kafa amfi önermiyor.. Buda şaşırtıcı tabi.. Neyse benim epeydir hoşuma giden tm60 alınabilir gibi duruyor. Teşekkürler..
 
Vox ile Randall'ıda bence düşün. Randall üzerindeki celestion kabin ile full lambalı bir amfi olmamasının verdiği dezavantajı kapatıyor. Vox ise full lambalı kaliteli bir kafa amfi. Denemedim ama youtubede birkaç incelemesini izledim, dediğin gruplara gidebilecek bir amfi. Hi gain tonlarda yarı yolda bırakabilir ama. TM 60 ise herkes tarafından sevilen ve tavsiye edilen bir amfi. Ama bence aklında lambalı bir amfi varken TM60'ı seçmemeni öneririm. Lambalı amfilerin tuşeye tepkisi tonları gerçekten insanı büyüleyen cinsten..

Edit: Bu arada yeni aklıma geldi Jet City JCA20H modelini de düşün bence..
 
wassag0 demiş ki:
Arkadaşlar ilgi ve yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum anlaşılan kimse kafa amfi önermiyor.. Buda şaşırtıcı tabi.. Neyse benim epeydir hoşuma giden tm60 alınabilir gibi duruyor. Teşekkürler..

önermemek değil, bütçeni de düşünüyoruz, yoksa şahsen iyi bir kafa ve iyi bir kabin alacak bütçem varken gidip combo almam, bütçeni zorlarsan engl lere ve h&k lere bakabilirsin, mkII aşmış bir amfidir misalen...
 
Peavey 5150 al :)) kulağa çok hoş geliyor gönül isterki hemen şimdi alabileyim ancak o kadar param yok :)
Beyler fiyat sınırımı da vereyim o halde 1000 ytl geçmemesi gerek.
 
Evet RG75G3 benim de denediğim beğendiğim bir amfi. O yüzden RG50TC diye okuyunca aklım ona gitti birden. 5150lerin ise 2. el fiyatını kesin söyleyemeyeceğim ama bir ara bir arkadaş satıyordu sanırım. 2. el başlığında aratırsan ilanı bulabilirsin.
 
Ooo o zaman bütçe iyi.D
Benim de bütçe o civarda olucak o zaman sana kendi baktıklarımdan örnek vereyim :)
Carvin legacy,jcm2000 tsl 100,vox ac50 head,jcm900(denemeden kesinlikle olmaz),engl screamer,thunder :)
Bu arada jvm410,dual rect.,tsl601,6505+,twin reverb,haze,yeni cıkan MA serisi,bluetongue kullanmışlığım var baya uzun bir süre stüdyoda kurcaladım.
Merak ettiğin model varsa burdan acıklayabilirim.
 
Geri
Üst