Raven Woods

ya bir eşşeklik edip daha dinleyemedim ama en yakın zamanda inşallah. Aybarslada zaten Fahri aracılığıyla ufak bir tanışmamız oldu kısmetse dinlicez sevicez fanı olucaz :p
 
Bu grubu Türkrock'a taşıyın lütfen...!
Yaptıkları o süper EP ile bunu hakediyorlar, bence piyasada dönen bir sürü albümden hem görüntü hemde içerik bakımından daha iyi bir iş ve süper ciddiye alınmış, üzerinde uğraşılmış. Yabancı cdler rafında görmeye alıştığınız o süper işler gibi bir şey ..
Ayıp, ayıp..
cık cık
 
Yaa arkadaşlar bende 4 tane The Raven grup isimli parça var (armageddon,bloody corpse,in veins of my brain,morg) bunlar sizin parçalarınızmı acaba...Black metal yapıyolar yoksa bu grup yabancı bir grupmu????
 
Bu başlığın yeri yanlış,albümlü bir gruptur raven woods. 2 senedir burdamı duruyor bu başlık? Sticky olarak Türk rock altında olmalı.

Yeni kayıt olarak sadece midasın sitesindeki 50 saniyelik örnek ses dosyasını dinleyebildim ve çok sağlam,birazdaha doom vari birşeyler geliyor gibi. Sabırsızlıkla bekliyoruz yeni çalışmaları.
 
tesadüfen bi şarkılarını dinlemiştim mükemmel bi grup bence ama diğer şarkıları bulamadım ve albüm cıkmış galiba onuda bulamadım.... :( :( :(
 
Geri
Üst