Amp yerine PC'ye bağlasam ?

Ufak bir düzeltme, bilgisayar üzerinde de gayet yeterli bir gitar tonu elde etmek - hem de gecikmesiz - mümkün. Ses kartının çok kaliteli olması da şart değil, özel sürücülerle (kx project) SoundBlaster Live'da bile iyi bir işlemciyle 5 ms gecikmeyle efektler kullanılabilir. Ben şu anda SB Audigy2ZS Platinum Pro ile Creative'in ASIO sürücüsünü kullanarak 2.33 ms gecikmeyle çıtırtı-pıtırtı olmadan Cubase'de canlı gitar çalabiliyorum.

Önerebileceğim kaliteli plug-in'ler şunlar :
1. SimulAnalog JCM900, TubeScreamer, Fender Twin simülasyonları inanılmaz başarılı ve beleş.
2. Amplitube gayet güzel bir plug-in
3. Izotope Trash aşmış bir simülasyon. Fuzz-face'den Silicon ya da Germanium transistörlere, tüplere, 40 değişik kabin tipine kadar inanılmaz geniş bir skalası var.
4. Native Instruments Guitar Rig'i inceledim, ağır distortion tonları dışında başarılı ve çok değişik efektleri olan bir plug-in (ya da standalone). Bir nevi gitar için Reason.
Bu arada bir Expression Pedal'ı MIDI ile bağlarsan Amplitube'da ya da Guitar Rig'de gerçek zamanlı wah çalmak da mümkün. 8O
 
Creative Audigy 2 Platinium ses kartım var
Guitar Rig 2 kullanıyorum bu programın yanında revalver,fx box vb programlar çocuk oyuncağı kalıo tavsiyem guitar rig bulmanızdır, biçok amfi,kabin,mikrofon,pedal vs modellemesi var ve gerçekteninanılmaz başarılı bi program
 
Abi ben ilk amfi yi sonra elektro yu aldım biraz zıt oldu.Aİlem izin wermiodu processörü sırf gruptaki eleman kullansın die kendi biriktirdiim para ile almıştım zoom707gfx.Sonrea da annemi kafaladım bi ibanez aldırdım:D.Ama şu anda amfi bende de yok we procesörü 87 model bi vestel teyp e bağlıom we ew yıkılıo adete:Teyp deip geçmein müzik seti eşşek gibi.Yani amfi için acele etme bnm tavsiyem:Önce processör al:Çünkü amfi yi 1 kere alacaksın:Aldınmı da 10 watt lık bi şey alma amfiyi.Ama processör cidden zoom707gfx ya da korg u tavsiye derim bu ikisi bence digitec ten daha ii.
 
Geri
Üst