Dorian

albüm şahane..tv8de rocktuel programından izlediğim kadarıyla canlı perf. de güzel.. hala albümdeki en iyi şarkıların rüyadan ve -[yaşam] olduğunu savunuyorum :) deniz yılmaz'la çalışmak müthiş bi fikir..
 
Ben cidden bu grubu cok büyük ümitlerle beklemistim ama aslını soylemek gerekirse bekledigim kadar iyi cıkmadı..Yani Daha sert bir grup bekliodum ama yeni cıkan gruplara ayak uydurmuşlar..Yine de iyi grup..canlı performanslarını da izledim ilk konseri die biraz tedirgindiler ama begendim :) bide bakma yüzümeyi iki kez caldılar :D bence bi dahakine kat kat daha ii olacaklar eminim..
 
ya valla ben Dorıanı ılk bı dergıde roportajlarını okumustum hemen ardından klıp geldı "bakma yuzume"ye bence cok ıyı bı sarkı ama 9 sarkı var albumde..sankı bırazda ılkın'ın ses tonu kurbandan denız'ın kıne mı benzıyo ne?? :roll: bu bana bıraz ıtıcı geldı..neyse ama bılıyorum kı Dorian 2.album de cok ıyı ısler cıkaracak..
 
Bence grup mükemmel şarkıda iyi wokalde iyi deniz in sesinede benzemio. Diğer gruplarla dorianı kıyaslarsak son dönem gruplar Dorian'ın yanında biraz işporta kalıo.
 
bu aralar ankara'da bi konser olcak diye duydum ama emin diilim..nerde ne zaman olacağıyla ilgili kesin bi bilgisi olan varsa bizide aydınlatabilirmi acaba?..=)
 
öncelikle dorianı tebrik ederim. süper bi albüm olmuş. buram buram kalite kokan bi albüm aynı zamanda. türk rock müziğinin dorian gibi ii gruplara fazlasıyla ihtiyacı var diye düşünüyorum. albümde en çok dikkatimi çeken dipte adlı şarkı oldu. bence dorianı ve albümü ii tanımlayan bi şarkı. ne diim yolu açık olsun. hoş geldi iiki geldi :)
 
EMI SANATCILARI BEYOGLU MEGAVIZYON' da!!!

"NEM, YAKUP, HAYKO CEPKIN, 110, DORIAN"

Ilk albümleri ile müzik marketlerde yerini alan, albümleri, videoları ve konserleri ile ilgi

toplayan sanatcilarla tanısmak ve onlarla birlikte vakit gecirmek fırsatını kaçirmayin!

4 Subat 2006 (C.tesi)

Saat: 14.00-15.30
 
Geri
Üst