Dorian

albümlerini de seviyorum
konserde de çok iyiler
birsürü acaip ucubik şey arasında nefes aldırıyolar bence.
 
biraz geç olsa da grubun izmir ooze'da vega'yla birlikte çıktığı konser performanslarını tebrik etmek istiyorum.. dorian uzun bi aradan sonra izmir'de yeniden esti gürledi..
özellikle de anemi denilen pek popüler pek sevilen fakat maalesef biraz fazla abartıldıını düşündüüm ''rock'' grubu ve sahnenin sıcaklıını ve havasız ortamı şikayet etmekten(deniz ablamızın atkısı vardı bi de boynunda,inat etti çıkartmadı yine de:) fırsat bulup da bir güleryüzü bi güleryüzü yada sempatik sahne duruşunu bizlere çok gören vega'dan sonra ilaç gibi geldi..
sağolun varolun ne diyeyim..en çok da öylesine enerjik bir program ve popülerliğe rağmen herhangi bir kasıntı tutum takınmamanızı içtenlikle takdir ediyor,ellerinize kollarınıza sağlık demek istiyorum..manga ile ooze'da vereceğiniz konsere de şimdiden sabırsızlanmaktayım..sewgiler saygılar!!!
 
Saklıfestte arkadaşları bi türlü bekletemedim,çok geç çıktılar,2 şarkı ancak dinleyebildim canlı canlı...Albümlerini beğendim....
 
Albüm çok güzel ve kaliteli saklıfestte dinleyemedim sıra yüzünden içeri girdiimizde 110 sahnedeydi :( inşallah başka bi konserde görüşürüs :!: Başarılar ;)
 
cok sewiorum ben bu herifleri sürekli dinliyorum du bakalım ne zaman bıkacağım ama dipte şarkısıyl ilgili durum üzdü beni şaşırmış gördüm kendimi
 
drn

cok iyi bir grup, sadece dorian'ın oldugu bir konser istiyoruz. saklıkent ve venue yetkililerine duyurulur. en yakın zamanda bekliyoruz. gercekten bayagı grup patlaması oldu. dorian ve anima cok iyiler. coverda guzel (gel gor beni) onu barıs akarsu coverlamıstı ama dorian cok daha guzel yapmıs tebrikler
 
10 mart ilk defa ooze da canlı dinledim.özellikle -gel gör beni-ye diycek kelime bulamıyorum.tüm gruplar ve seyirci de süperdi.
izmirdesiniz birkaç haftadır.acaba izmirin nabzımı tutuluyo diyorum.rutin canlı performansınız mı olacak izmirde?
albümünüzü henüz almadım.evden ilk çıktığımda adres d&r.
 
tek kelimeyle süper ötesi
gel gör beni ye bayılıyorm
gerçi hepsine bayılıyorum.
süpersinizzzzzzzzzz.......
 
Geri
Üst