Dorian

kimmiş o konuk vokal yaa abi album gelmez bilen sölemez nedir bu işler neyse ben bu adamlardan kötü bişii hiç beklemiyorum ama konuk vokali de öğrensek güsel olurdu
 
albümün ilk klibi bakma yüzüme isimli parçaya çekilmiştir.klibin yaratıcıları uçman balaban ve onur sönmezdir.albüm kapak tasarımı ve web siteside bu arkadaşlara aittir.klibi izlediğiniz zaman aman allah ım hayatımda gördüğüm en güzel klip derseniz bu isimler aklınızda bulunsun.ilerde çok görücez kendilerini ;)
 
hehe, kanser olmaya az kalmıştı ama bakalım klip falan da diosunuz..
biz buralardayız hala, bekleriz albümlü klipli dorian kardeşleri :)

neyse arkadaşlar, sizden çıktığına göre iyi olduğuna inanıyorum.. İzmir konserinde birlikte çalmayı biz de isteriz ama bir aksilik olur da birlikte çalamazsak bile mutlaka konserdeyiz.. (tabi bi aksilik olmazsa :))

Kolay gelsin tekrardan..
 
support ok de geliyo eylül aybaşına çıkarmı albüm klip falan hazırmı?
birileri yazmıyomu guruptan ayrıca sorular soralım
 
albüm eylül sonunda çıkacak büyük bir ihtimal.net bir tarih veremiyoruz.verirsekte yalancı çıkabiliriz zaten.Grafik ağırlıklı şahane klibimiz henüz hazır değil.eylül ortasında hazır olucak.klip zaman alıyo.ama izledikten sora eminim ki beğeniceksiniz.yapımı ortalama 2 ay sürmüş oluyor toplamda.Klibin yaratıcılarını tekrar söylüyorum.

Uçman Balaban
Onur Sönmez
http://b-11.org

Bu isimler aynı zamanda albüm kapak tasarımını ve web sitesinide hazırlayan arkadaşlar.

dorian grubundan ilkin ve memet turkrock sitesine üyedir.sorunuz varsa buraya yazın onlar cevaplar.ya da mail atın.ya da mektup gönderin.siz bilirsiniz
 
Geri
Üst