Dorian

dramir demiş ki:
abigail demiş ki:
klibi izledim gerçekten cok güzel olmuş, bi Türk grubundan böyle bir klip görmek güzel bişey.. yanlız taklitlerinizden sakının:) kesin benzerleri ortaya çıkmaya başlar yakında..

zaten bu klip de audio bullys taklidi değilmi:) taklidin taklidi yani....

bende bir 'Türk grubundan ..' demiştim zaten.. insanlar eleştiri yapmayı çok sever di mi?? işimiz bu zaten bizim di mi? yok sarkı tanıdık , yok klıp aynı.. bu ara bu cümleler çok moda oldu zaten,
 
DORIAN "WORLD CHART EXPRESS"ten sonra bir kez daha MTV'de, bu kez "SWITCHED ON"da !!!

Türk rock grubu Dorian ilk videosu "Bakma Yüzüme" ile ilgi görmeye devam ediyor. İlk gösterimi kısa bir süre önce MTV'nin "World Chart Express" programında yapılan video gelen olumlu tepkiler üzerine bu kez de "Swiched On" programında yayınlanacak. MTV'nin Avrupa'daki yeni gelişmeleri duyuran bu magazin programında yeni gösterime giren filmlere, moda akımlarına, ünlülerle yapılan röportajlara ve albüm tanıtımlarına yer veriliyor.

"Bakma Yüzüme" Dorian'ın ilk videosu olup Uçman Balaban ve Onur Sönmez tarafından animasyon teknikleri kullanılarak çekildi. Grubun Türk/Anadolu müziğine özgü melodilerin de duyulduğu "Yeniden Hayata" isimli albümü rock/alternatif kategorisinde değerlendirilebilir. Albüm aralık ayında yayınlanacak.

Dorian'ın videosunun da gösterileceği "Switched On" 4 Aralık Pazar günü Türkiye saati ile 22:00'de yayınlanacak.
 
Çekmiş oldukları klipteki parça baya bir hoşuma gitti ancak bir haber var ortalıkta dolaşan bir haber var yeni çıkacak olan albümdeki parçaların bir tanesinde kurban gurubunun vokalistini yer aldığı belirtiliyor...Bu haber doğrumu ?
 
albumdekı bazı parçaları dınleme fırsatı buldum, gerçekten çok başarılı.. 'bakma yüzüme'yi çok begendıgım halde diğer parçaları dınleyınce 'tek parçadan oluşan bir albumun' gelmedığını haber verıyım..
 
2000'li yılların başından beri iyi müzik adamlarıyla calışıp müzigini oturtmaya çalışan bir grup Dorian.En son halini üç yıl önce alan,festival performanslar ve çeşitli konserler adını daha sık duyurmaya başlayan grup albüm çalışmalarına odaklanmış ve ilk meycesini vermiş."Yeniden Hayata"adlı ilk albümlerini müzikserverlerle buluşturan grubun müziği genel hatlarıyla alternatif rock olarak tanımlanabilir.Ancak mistik ve folklorik,Türk müzigine özgü melodiler de oldukça dikkat çekici.
--------------------------------------------------------
Kollarım koptu yırtık gazete parcasından buraya yazıları alıntı yaparken yaw :)
--------------------------------------------------------
Yaziya bu gün (03-12-05)pazar gunu aldıgım zaman gazetesinin muzik bolumunde rasgeldim..Ekliyim dedim fena mı ettım :)
-------------------------------------------------------
Saygı ve sevgilerimle MENTOR
 
açıkcası 2 gün önceye kadar böyle bi gruptan haberim yoktu..tesadüfen klibini izledim bi kanalda...tarzınızı çok beğendimm..albümü bulursam alıcam..başarılarr
 
dün gece mtv de izledim süper olmuş klip ve parça...ama bende merak ediyorum neden hala amatörlerde başlık yahu?? nese başlığın yeri fln belli ki önemli değil ortaya çıkardığınız şey süper...yolunuz açık olsun...başarılar :)
 
klibi geçen gün izleme fırsatım oldu.gayet de başarılı buldum.parça süper.umarım yakında albümü de dinlerim.onun da 'bakma yüzüme'kadar başarılı olduğundan eminim. başarılarınızın devamı dileklerimle...
 
Geri
Üst