Dorian

Merhaba Dorian. Albümünüzü dinliyorum şuan. Kısa ve öz olarak "çok iyi" diyorum albüme. Ayrıca hayatımın grubu olan Dredg ile ortak noktalarınızı buldum kendimce. Bu da artık fanınızım olduğum anlamına geliyor. Gerçekten çok profesyonelce yazılmış herşey. Özellikle davulcunuz ne yiyor, ne içiyorsa p.m.' dan söylesin bana lütfen;)
 
Afşar, maalesef bir şey yemiyor. Kahve tüketiyor sadece bir de sigara. Bu konuda pek örnek alıncak gibi değil. Yemek yemeyi unutma gibi değişik huyları var.
 
pudding demiş ki:
terelelli demiş ki:
yaaa klip için albümdeki en kötüü parçaa seçilmiş bencee
çok dahaa sıkı prçalar vardıı :S
çok başarılıı ek kelimeylee yolunuz açık olsun ;)

en kötü mü :D ilginc bi yorum terelelli :D

bence albümde kötü parca yok.ikincisi bakma yüzüme cok iyi bi cıkıs parcası :D

her iyinin bi kötüsü vardırr yalçın... felsefe yaptırtmaa şimdi bana burdaa =P :LOL:
yanii daha ii çıkış yapabileceklerii parçalar vardıı tabii banaa göree piyasa göree genedee ii parçaa seçmişlerr =)

tmm yaa bombasınızz hadee :D
 
puck demiş ki:
Afşar, maalesef bir şey yemiyor. Kahve tüketiyor sadece bir de sigara. Bu konuda pek örnek alıncak gibi değil. Yemek yemeyi unutma gibi değişik huyları var.
Sevgili puck, daha önceden takip ettiğim kadarıyla bir Dorian üyesisin sen.(Ya da grupla bir şekilde alakan var. :)) O sebeple önceden genele sorup yanıt alamadığım şu soruyu bu sefer direkt sana sormak istiyorum.
silent_guitar demiş ki:
... Ama benim asıl takıldığım konu Dj. Ankara'daki konserde bir Dj dahildi gruba, şimdi ne oldu da göremedim? Sanki tarzınıza daha yakındı bir Dj'le performans sergilemek. Yoksa sadece o zamanlar çaldığınız cover parçalardan dolayı mı Dj gerekiyordu?

Sevgiler...
 
selam arkadaşlar, sonunda albüm çıktı. gerçi izmir'e daha ulaşmadığından dinleyemedim ama demodan bildiğim kadarı ile güzel bir albüm olduğunu düşünüyorum.
hepinize çok çok başarılar diliyoruz I.P. (In Progress) olarak.
İzmir'e bekliyoruz (tarihleri Banu söylesin :) ), artık karşılamaya kılıç-kalkan ekibi ile mi geliriz çokonat ekibi ile mi bilemiyorum ama o gün sadece konser muhabbeti olmaz.

I.P. sizi seviyor :)
 
selamlar öncelikle övgüleriniz için teşekkür ederim In Progress bizde sizi seviyoruz ayrıca bir konuya daha değinmem gerek Dorian GRGDN menajerlik şirketiyle çalışmaktadır puck'ta bizim işlerimizi yürütmektedir bu yüzden burada cevapların çoğunu o vermektedir bilginize. yakında görüşmek üzere.
 
lkn demiş ki:
Dorian GRGDN menajerlik şirketiyle çalışmaktadır haliyle puck'ta GRGDN'ye bağlı olarak bize asistanlık yapmaktadır bu yüzden burada cevapların çoğunu o vermektedir bilginize. yakında görüşmek üzere.
Önemli olan kimin, nerede ne olarak çalıştığı değil. Önemli olan sorduğum sorunun cevabı. Hazır yazmışken cevabı da alsaydık keşke! Asistanınızı mı bekleyeceğiz yani şimdi?

Sevgiler...
 
evet eskiden grupta dj vardı dafrogg zaten albümde de yer aldı hem müzikal değişiklikler hemde yoğun programlardan ötürü şimdilik dj'siz yola devam ediyoruz
 
İstanbul dışına albüm gitti. Fakat bu birazda toptancılarla ilgili bir konu. Özellikle D&R gibi büyük müzik marketlerde bulunması lazım. Bu kadar sıkıntı çekiyorsan ayrıca internette sipariş vermeyi deneyebilirsin.
 
"Oynak" da ki latin ritmler, snare oyunları nedir abi? Dinledikçe kuduruyorum. Arkadaşlar şiddetle öneriyorum bu albümü. Bulamayan varsa ben alıp gönderiyim burdan. Herkes edinmeli bu albümü :)
 
Bende şu an dinliyorum albümü. Gerçekten güzel olmuş. Davulcu'ya @Us gibi ayrı bir hayran kaldım... Başarılarınızın devamını dilerim
 
süper bi album bekledigim kadar iyi cıktı türkiyede rock müziğin oturdugunun işaretidir, mor ve ötesi gibi grupların türk rock baslıgı altındaki nasıl pop yaptıklarının bi takım işareti( kimse atılmasın benim nacizane fikrim)
 
her kimseniz ve nereden çıkıp geldiyseniz geldiğiniz yerde bu işi iyi yapıyorlar sanırım....Başarılı.....Eskimemeniz ve saçmalamamanız dileğiyle......
 
Geri
Üst