Pamela Spence

Bence güzel bi sesi var. İstanbul şarkısı da güzel olmuş ama diğerlerini pek dinleyemedim.Bi kere de silip atılacak bi sanatçı gibi görünmüyo. Yine de siz bilirsiniz
 
ya istanbul fena diil herkes gibi o da cover modasına kapılmış(fırtınalar). gerçi çokta kötü olmamış.pamelanın elma tvde bi unpluggedını izlemiştim gerçekten çok güzeldi hoş bi tarzı var ama albüm için aynısını söyleyem. :LOL:
 
ben seviyorum kendisini..rockistanbulda tanıştık bis..çok tatlıydı..gayette hoş muhabbet ettilk..nerdeyse konuşmamıza fırsat vermedi.. :LOL:
şarkılarını dinlerkende çok eğleniyorum...yerimde durdurmuyo valla :p
 
pamela yı az önce cnn türkte izledim
ve sarkıları ilk dinlediğim zaman hoş sarkıları var severk dinliyorum onu
ama sevmiyenlerde diyecek bir lafım yokkk


1Place4MyHead sen kimi seviyorsun ben onu anlıyamadım her forumda ben onu sevmiyom bunu sevmiyom senin amacın ne_?_
acıklıya bilirmisin lütfen
 
5N1K yı bende izledim.pamela nın ilk albümünü dinlemiş fazla beyenmemiştim.bu albümünü dinlemedim.ama şu ana kadar duyduğum şarkıları,ilk albümüne oranla rock sounduna daha yakın ve güzel gibi geliyorlar ama rock müzikte benim için,kendi şarkılarını yazıp,söyleyenler daha çok şey ifade ediyor..pamela nın yanında ki arkadaşının pamela formatına girip şarkı sözü yazması biraz ilginç geliyor..

bu arada cover-roll yaş meselesinde seni aydınlatamayacağım ama cnn türkteki yakın çekimlerden anlaşılabildiği kadarıyla pekte genç olmasa gerek.
 
Geri
Üst