Objektif

En son İzmit'te verdikleri konserdeydim. Oldukça sıkıydı, pek kalabalık değildi ama yinede çok özeldi benim için. Whisky'den Çağatay ve benim çok sevdiğim davulcu Alpay'ı kadrosunda bulunduruyordu en son, umarım değişmemiştir kadro.

Bu arada sevgili Vecdi'yi de burda aramızda görmekten mutlu oldum. Ayrıca bizi müziksiz bırakmadığı içinde çok teşekkür ediyorum kendisine!
 
veci abi rock müziğin türkiyede hiç susmayacak seslerinden biri. umarım yeni albüm yakın zamanda gelir dört gözle bekliyoruz. Daha inançlı bir grup oluşturdukarını biliyorum. Bir önceki albümdeki müzisyenler tam anlamıyla profesyonlel oldukları için konserler ve programlar objektifi zorluyordu ama yeni grup için hayırlısı ne diiyelim
 
Uzun zamandır Albüm için çalışıyoruz.Bu arada Türkiye Konserlerinden
toparladığımız görüntülerden Künye adlı parçaya Klip çektik.Yakında gösterime girecek.Böylece bizi izlemeyenler Konser Performansımızı görmüş olacaklar. Herkese selamlar... :metal
 
Sen onu bırak da bak yeni aavatarım nasıl?!! Çok ısrar ettin, dayanamadım.. :twisted: :twisted:
Hem ben de birileriyle konuştum bu arada.. siz gezip tozarkene.. İyi ki gelmişim! :twisted: Hmm, kim acabaa.. :)
 
vecdi abi kaset çalışmalarında başarılar dilerim. bu aralar herhangi bir etkinlikte yer almayı düşünüomusun???
klibini henüz izleyemedim.umarım her şey yolunda gider
 
ilk yazıyorum bari vecdi abinin oraya yazıyım dedimm:)
o gün barışarock'ta çok eğlendik gerçekten konser süperdi!
 
Sevgili Demirhan Baylan.Hoş geldin.Bizdende sana selam olsun.Evet uygun teklifler olursa etkinlikleri bekliyoruz barbaroben.
Bu arada piitek sende hoş geldin.5 Nisan gecesi Kadıköy Shaft Kulüpte Cem Babanın doğum gününü kutladık.Katılan Gruplar Cem babanın Grubu Yol Arkadaşları,Gür Akad, Kurban,Kurtalan Ekspres ve bizdik.
Bütün Dostlara :metal selamlar...
 
Geri
Üst