Objektif

bildiğin gibi OBJEKTİF köklü bir grup olmasına ramen yeni bir oluşum içinde aslında...ve doğru sesleri arayışımız hala sürüyor.en azından benim için böyle..sonraki konserlerde daha zengin bir setap kullanmayı düşünüyorum tabiki.müzik senin için ne ifade ediyor sorusuna gelince..özetle nefes almamı sağlıyor
 
selam volkan yani site ne zaman olacak ve kaç yaşındasın biraz özel ama özür dilerim. hangi klavyecileri idol olarak görüyorsun teşekkürler.
 
bir çok iyi klavyeci var.isim isim vermek çok uzun olur ama bana fadası dokunacak bütün tuşlu çalgıları dinliyorum(steave wonder gibi çalmak istemişimdir hep)ama daha çok gtar virtiyözlerini dinlerim.eski bir gtaristim!yaşım 26,daha yapıcak çok şey var rock adına yani...
 
eyyy yüce grubun yüce insanıııı

merhaba volkan abi. Hoşgeldin forumumuza. Çok iyiydin abi. Hayranız. Ben de klavyeye başlamak istiyorum. Neler tavsiye edersin? sağolasın.
 
biz konsere gelemedik ama sizleri yakınen takip ediyoruz.yeni albümünüzü sabırsızlıkla beklıyoruz.özellikle,volkan ve taner e bu yeni oluşumda başarılar diliyoruz.devam edin...
 
berk öncelikle nota ögrenmelisin.bir süre solfej eğitimi alman hangi enstürümanı çalarsan çal işine yarıyacaktır.buna yonelik kurslar var tabiki ama önce basit(dandik) bir klavyeyle evde kendi kendinede başlayabilirsin.
 
ya bi gitmedik buralardan duyduk. sallanmış oralar ne olmuş orda. objektifin yeni albümünü bekliyoz tükenmeden alacaz inşallaaaaaaa
 
Objektif.

Merhaba tüm Objektif ve rock severler. Cama vuran yağışlı bir Eylül akşamından size seslenmek çok mutluluk verici ve heyecan verici.

Öncelikle Objektif grubuyla çalışmaktan büyük gurur, onur ve keyif duyuyorum. Vecdi Yücalan üstadın engin fikir ve deneyimlerinden, Hakan Şavklı'nın tecrübe, bilgi, ve motive dolu çalışma ortamlarında çalışıyoruz. Bizi yeni ekip olarak Objektif grubuna laik görmenizin haklı gururunu yaşıyoruz. Bizden önce Objektif için yazılmış her mesaj içinde ilginize binlerce kere teşekkürler. Sizde takdir edersiniz ki, tüm sorulara tek tek cevap verebilmem zor ancak mümkün olduğunca cevapsız soru bırakmamaya çalışacağım.

İlk olarak sayın “formatt74” ün yazmış olduğu onur verici sözler için çok teşekkür ederim. Volkan Öktem, Bülent Ay gibi gerçek müzisyenlerle adımın anılması benim için duyduğum en güzel sözler. Mike Portnoy ise beğendiğim davulcular arasında. Bazen ilham kaynağım, bazen çay molam. Kullandığım ekipman: Yamaha stage costom Advantage ve Yamaha maple costom davullar (10” 12” 14” 16”, 22” cross, 16” trampet.) Yaklaşık 3 senedir öğreniyorum, ders almadım. TEŞEKKÜRLER.

Sayın “aysunozdemir1980 ve cafe çalışanları": Benim hakkımda bilgi toplanız inanın beni hiç olmadığım kadar şaşırttı ve mutlu etti. Kullandığım davullar, Yamaha stage costom Advantage ve Yamaha maple costom (10” 12” 14” 16”, 22” cross, 16” trampet.). Deri (Trampet.) ise, Remo Weather King Ambassador Batter, kullandığım ekipman: Ziller: Masterwork, İstanbul, Sabian, Double Foot Pedals: Yamaha DFP8110 ve Maxtone. TEŞEKKÜRLER.

Sayın “foolforyourloving”: Yazmış olduğun mutluluk verici sözler için teşekkür ederim. Gökçe Dayanç, Alen Konakoğlu ve Burak Gürpınar gibi kendi sound’u oluşmuş müzisyenlerle adımın anılmasının henüz çok erken olduğuna inanıyorum. Bu sözlerin çok onur vericiydi. TEŞEKKÜRLER.

Sayın: “jemmsh”: Loş akşamların solosunu ben yazdım ve Objektif olarak düzenledik. TEŞEKKÜRLER.

Sayın: “selinnn”: Sizinle tanışmak bir zevkti.

Sayın: “firatdeath”: Yazmış olduğun güzel mesaj için öncelikle teşekkür ederim. Deminde belirttiğim gibi Volkan Öktem, Bülent Ay, Cengiz Baysal, Cem Aksel, Turgut Alpbekoğlu, Aydın Şeref gibi ustalar hem yeni yetişen genç davulcu adayları için, hem de dünya çapında Türkiye’mizi en iyi şekilde temsil eden kaliteli müzisiyenlerdir. Dave Weckl ise dünya çapında adını altın harflerle yazdırmış, gıptayla izlenen ve dinlenen bir müzisyendir. Türkiye’nin sayılı isimlerinden biri olacak yazman da bana ayrı bir güven verdi. TEŞEKKÜRLER.

Ayrıca, _Berk_, daglardamatemvar, gloomyevernings, selen4selen, arkadaşım kopil, ipek_, oykudeniz1980, yasemin_yasemin, senayca22, melikeile, ecemmecemecem, hakkımdaki kişisel görüşleriniz için TEŞEKKÜRLER.

Bizi Barış adına yapılan görkemli “Barışarock” festivalinde yalnız bırakmadığınız ve duygularınızı bizimle paylaştığınız için SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
Saygılarımla, Taner KESER.
 
eylül akşamı

Abi bu ne mütevazılıktır böyle Taner. Bazı şeyleri kabüllenmek lazım. Hepiniz çok iyisiniz abi.
 
Sayın Taner. Selamlar. Abi yazdıklarımızı okuyup cevap verdiğin için bizde çok ama çok teşekür ederiz. Sana özel bi web site açmak isiyouz. İzin varmıdır? Seni ve objektifi çok seviyouz. Sizin website hakkında birşey yazmamışsın Volkan çalışmalarımız sürüyor demişti. bekliyoruz. ama sabırsızız. :cry: Sizinle bu site aracılığyla tanışmak çok onure etti bizi. Hastanız baba.
 
Ben nasıl bir eşşeğimde konsere gelemedim yawww volkan abi sizi nerelerde izleyebilicez başka ya???????
Taner iyi çaldığını herkes yazmış zaten arık rescillendi oda bir cevap bu kadarmı güzel yazılırya valla azım açık okudum

Eylül Akşamları ;)
 
Objektifden tekbir isteğim ömür boyu minnettar kalırım bana grupca imzalı resminizi gönderirmisiniz e mail [email protected]


Şimdiden teşekkürler.

Bu arada Taner abi. Davulda olduğu gibi yazdığında da aşmışsın. Yanlız bir şey sorcam izin verirsen aysunozdemır1981 senin hakkında birşeyler yazmışdı çaldığın gruplar falan o bilgiler doğrumuymus?
 
merhaba ben Başat, bana ve gurubumuza gösterdiğiniz bu yoğun ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. gönderdiğiniz ve bundan sonra göndereceğiniz mesajlara tek tek cevap vermeye çalışacağım.
bizleri objektif gurubuna dahil edip, bu mutluluğu yaşamamızı sağlayan vecdi abi'ye sonsuz teşekkürler...

sevgili jemssh, kullandığım bass sdgr ibanez.

sevgili aysunozdemir1980, saçlarıma özel bi bakım yapmıyorum, bass ın modeli sdgr ibanez ve dinlediğim müzik türü 80'ler hard rock.....whitesnake, poison, skid row, mötley crüe ......gibi

sevgili she-wolf, mail adresini vermemişsin o yüzden isteyini yerine getiremedim, üzgünüm.

sevgili dağlardamatemvar, sana da çok teşekkürler.

sevgili selinnn, birgün tanışırız elbette : )

sevgili yasemin_yasemin, geldim işte.... : )

hepinize sonsuz sevgiler

başat
 
Geri
Üst