Objektif

herkeze selem...

Öncelikle verdiğin bilgilerden dolayı erkinist e çok teşekkür ediyorum...ben dahil birçok objektif severle anılarını paylaştın.sanırım herkez benim kadar etkilenmiştir bu yazıyı okurken.
objektifin ne kadar zorlu bir sınavdan geçerek bu noktaya geldiğini anlamış olduk tekrar.
şimdi biz aldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak için uğraşıyoruz,objektifi bu noktaya getiren müzisyenlere layik olmaya..ve artık yavaş yavaş kemikleşmeye başlamış bir grubun üyeleriyiz ve bizi bir arada tutan şeyin sadece müzik olmadığını biliyorum...dostlarımada burdan bir mesaj atmak istiyorum(sanki hiç görüşmüyormuşuz gibi)
-başat seninle çalışmak çok keyifli,grubun karizma seviyesini yükseltiğin de kesin:)
-hakan:gerçek bir usta bir virtüöz..ve bence iyi bir aranjör.müzikal yönlendirmelerinde hata bulmak çok zor.
-taner:canlı izlediğim en iyi davulculardan biri..kısıtlı çalışma ortamına ramen kendini bu kadar geliştirebilmiş olması benide motive ediyor.dostum yol arkadaşım.
-ve vecdi abi;benide bu guruba dahil ederek tanerle,hakanla ve başatla tanışmama vesile oldun.bu güzel insanların karşısında müziğimizi icra etmememize vesile oldun..müzikal birikimin ve tecrübenle bir eser oluştururken disiplinin ve kahkahanın içiçe olduğu bir ortamda çalışılabileceğini gösterdin.hepimize bir abi oldun teşekkürler...
ve arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum bizi inanılmaz motive ediyorsunuz objektifin yeni albümüyle bomba gibi geleceğine hiç şüpeniz olmasın..

son olarak...

forum kuralları diyoruz,diyor ve diyorlar bunları ciddiye alan arkadaşlara da ayrıca teşekkürler.birkaç kendini bilmez yüzünden şu anda sizinle tek bağlantımız olan bu forumu kaybetmek istemeyiz..

volkan U.H.O
 
:LOL: Helal Volkancım. Harikaydı yazın. Siz çok kalitelisiniz abicim. Bunu her fırsatta yazıyoruz burdan hem müziğinizle hem tavırlarınızla hemde görselliğinizle örnek insanlarsınız. Tebrikler.................
 
Öncelikle erkinist sana kesinlikle katılıyorum:sonuçta orası bir işyeri, imza günü düzenlenen bir müzik market değil. Sabırlı olun beyler. O günlerde gelecek :p :p :p
Sevgili Volkan albümünüzün patlayacağından şüphemiz yok ancak sencede şu site biraz yavaş ilerlemiyor mu=? :roll:
 
her zaman söylerim; şöyle gerilere gidip rock müziğimize damga vurmuş gruplara bakınca devil, whisky, kramp ve objektif adlarıyla karşılaşırız. ve yine her zaman söylerim bu grupların içinde türlü kısıtlı imkanlara rağmen taş duvar gibi ayakta kalmayı başarmış objektif var karşımızda.

yukarıda da yazdım, grubu yaşatma adına kendi ceplerinden konserlere gittiler, samsun gibi modern ama rock müziğe (fazla olmasa da) yabancı bir yerde müziklerini icra ettiler, albümlerini kendileri finanse edip cepten yediler.

sonuç : işte, foruma gözatmanız yeterli. 15 yılda gördükleri ilginin fazlasını son 1 aydır görmekteler. her zaman popülerlerdi ancak barışarock konseri, hayran sayısını katlamış durumda. bayan hayranların, hayranlık seyirleri farklı olabilir, ama onlar da lazım. sonuçta bir müzik grubu. yakışıklı olmaları kimsenin suçu değil.

volkan kardeşimle henüz tanışamadım, keza diğer üyelerle de.(hakan hariç). ilk istanbul seyahatimde yanlarında olacağım. gönüllerimin onlarla olduğunu bilmeleri yeterli.

bu forumu baştan beri takip edenlerin iştirak etmediklerinden şikayet edenlere; aynı üyeler yine takipte. ancak, kanımca "suların durulmasını" bekliyorlar.

objektifle ilgili geçmiş bilgileri ara ara yazmaya devam edeceğim. güzel tepkiler aldım, sağolsun varolun.
 
Ever erkinist :LOL: Bundan sonra farklı olmasını umuyoruz. Yani Objektif iyi bir albümle (ki buna şüphe yok.), iyi reklamla ve bol klip ve festivallerle çıkabilirse televizyondaki tiplerin yerine müzikalitesi yüksek olan bir kaç grup gibi onlarıda izleyeceğiz.........Ne dersin?
ali :twisted: senem :twisted: berkut :twisted: ibrahim :twisted:
fatma :twisted: hakan :twisted: gülay :twisted: bedriye :twisted: perihan derya :twisted:
 
10 senedir samsunda olmama rağmen canlı olarak ilk defa barışarockta izlemek nasip oldu objektifi...:((bulutsuzluk ve objektif o gece bizi kendimizden geçirdi,tek kelimeyle muhteşemdi(vecdi abi kerkük ün zindanı 10 numara olmuş)özellikle hakanın performansı!...
başarılarınız katlanarak artsın,samsun sizi çok seviyor
 
10 sene içinde samsunda;
-mart 1998'de yaşar doğu kapalı spor salonu,
-18 mayıs 2003 tarihinde de meydanda olmak üzere iki konseri gerçekleşti objektif'in.
 
DUYARLILIÐA ÇAÐRI!!!

Objektif hakkında yazılanlar çok güzel. Şu anda albümü dört gözle bekliyoruz.
Kaliteli işleri seviyoruz ve her zaman gidip sadece orjinal albümlerini
aldık kalite işler yapaların. Arkadaşlar korsana hayır. Bu çok önemli bir
detay. Şimdi bu insanlarda kalite bir yemek yapacaklar ve bence
bize düşen en önemli görev bu yemeği kepçeyle değil, kaşıkla yemek!
Sabırzılanıyoruz albüm için, fazla bekleyebileceğimizi sanmıyorum.
 
Teşekkürler Aysun ve Cafe Metro Milleti.Biz yıkmayalımda , yıkılanları onaralım diyoruz. :D .Sevgili foolforyourloving...Tabiki progresivve tatlar olacak.Selamlar..Vecdi Yücalan/Objektif :metal
 
herkese cook tesekkurler bız buralardayız ve calısıoruz her zaman daha ıyısı ıcın

sevgılı daglardamatemvar cevabımı ozelıne attım :)

herkes kendıne ıyı baksın
 
Tabiki sanada teşekkürler İlayda..Bu arada birkaç tane hatalı bilgi var hazır elim değmişken onları düzeltmek istedim..Erkinist'in yazdığı cümlelerde( bascı tayfun çubukçu'ya rock partisyonlarını öğretmek için olağanüstü çabalar sarfetti.)....bölümü yalnış.O çok değerli bir müzisyendi. Ben ona hiç nota göstermedim.O hemen çalardı..Bornozla oturanda Tuncaydı.. :D
 
Geri
Üst