Objektif

"En büyük amacı bir gün huzur çiftlikleri kurarak kimsesiz kalmış yaşlı insanların hayatlarının son günlerini iyi bir yaşam sürerek geçirmelerini sağlamaktır."

Umarım bu isteğin olur Vecdi abi okuyunca çok tuhaf oldum...

Albümü merakla bekliyoruz;)
 
ben gelemiyorum konsere :roll: paranoid coverının yanında wheels of confusion coverı da fena olmazdı hani...aşmış vol-4 şarkısı :twisted: bunun yanında bir de eski tüfek saxondan power and the glorynin objektif versiyonu sımsıkı olabilir :evil: bu kadar cover yeter :roll: gelelim yeni albüm şarkılarına...sen benden uzak tadında değil de tımarlı hastane-özel çocuk ve ihanet-cinayet tadında bol kesik gitarlar üzerine aşmış sololar 8)
ben yeni albüm moduna çoktan girdim arkadaşlar :roll:

ritchie blackmores rainbow ve temple of the king :evil: :evil: :evil:
 
Mükemmel bir haber daha Türkiye'de güzel işlere imza atılıyor artık. E Vecdi Yücalan önderliğindeki bu yeni kadroyla olacak konserde tabiki bide müzisyen olarak en önde masamızı alacağız. 8)
 
Bu şehrin en kaliteli rock gruplarından biri olan Objektif ona yakışan n kaliteli barlardan birinde sahne almaya hazırlanıyor ve biz Objektif severler rock severler ve yaşatanlar olarak orada olacağız.Benim için bir şereftir. Umarım Objektif bundan sonra albümünde başarısıyla sık sık konserler ve reportajlar verir. İstanbul ve Türkiye'nin buna ihtiycı var diye düşünüyorum. Özü neyse düşüncesi o olan insanlardan çok az kaldı.

Saygılarımla.
 
__Berk__ demiş ki:
Konser kaçmaz:) Taner abi seni yakından izleyebilme fırsatım oldu sonunda abi. Sabırsızlıkla bekliyorum

30.aralık.05 cuma günü destanın ikinci bölümü yazılcakmı ne dersin gultan_karlıdag? 8)

:twisted:

Konser olayı çok iyi olacak.harika.çok iyi bir haber.diğer arkadaşlar gibi umarım aslı vardır.SAYGILAR :icelim
 
ayhandilan demiş ki:
Mükemmel bir haber daha Türkiye'de güzel işlere imza atılıyor artık. E Vecdi Yücalan önderliğindeki bu yeni kadroyla olacak konserde tabiki bide müzisyen olarak en önde masamızı alacağız. 8)

Kesinlikle 8)

Yanlız konser tarihini birde kendi ellerinden yazarlarsa emin olacağız.

Sevgiler.
 
vecdi abiden ses çıkmadan gaza gelmeyelim arkadaşlar
objektifonlineda da duyurularda bi haber yok..... bekleyelim görelim
 
Sevgili Volkan. Konser tarihinde bir sorunmu yaşanıyor? Yani önce 28 aralık okudumda ben. Kesinmi değilmi acaba. Bunu çok merak ediyorum.
Objektif bireylerinden biri cevaplarsa çok sevinirim. Saygılar
 
Geri
Üst