Objektif

klip için diyecek bişeyim yok, Her açıdan mükemmel,Özellikle Senfonik ve daha sert olması, görüntülerde eklenince isyanın şiddeti son seviyeye çıkmış, ben izlediğimde açıkçası çok etkilendim ve yerimden kalkamadan düşüncelere daldım.

yalnız upload edilen sürümün hem ses hem de görüntü kalitesi bu eser için yeterli değil bence, keşke upload eden (veya videoyu yapan) arkadaş encoding aşamasında daha tatminkar kalitede wmv ayarları yapsaymış, evet dosya boyutu belki 60-70 mb seviyesine çıkardı ama kalite ve izlenimi bundan çok daha iyi esere yakışır bir şekilde olurdu :( ...
 
Sanırım bu klibi olan Yuh parçası albümde var dimi? Diğer şarkıları henüz dinlemedim ama Taner abi imzanı atmışssın abi tam düşümdüğüm gibi ya helel olsun albüm artık daha çok merak ediyorum.
Objektif Objektif Objektif
 
deyyus demiş ki:
Dream TV / Kanal D Merkez
Doğan Tv Center
34204/Bağcılar / İstanbul
Tel: 0 212 413 51 11

e-mail için

http://www.dreamtv.com.tr/contact.aspx

1- Duyarlılık önemlidir,insanlık önemlidir,paylaşım önemlidir,sanat önemlidir,saygı önemlidir ve bilmeyenler öyrenecektir.
saygılar deyyus...

2-Volkan klavyede çaldığın senfonik vurgular o kadar güzel olmuşki ellerinden öperim...

3- Az kaldı Objektif geliyor ;)
 
Uzatmak yanlış...

"İnsanlar arasındaki uçurum gitgide büyüyor. Rock müzisyeninin bunu görmesi, dile getirmesi lazım. İnsanca yaşamak herkesin hakkı. Biri yiyip biri bakarsa sonuç herkesçe malum... Rock'ın ruhunda, özünde de bu 'protest' hava vardır zaten. Bizim rockçı'lar Kemancı'dan çıkıp nasıl bir ortamda yaşadıklarının farkına varırlarsa ya da en azından böyle bir şeyi kendilerine dert edinirlerse onlar da göreceklerdir..."

Bu sözler sevgili Vecdi Yücalan'a ait.Zaten o taaa o zamanlar noktayı koymamışmı :?:
 
Çok çok ama çok az kaldı.......

tasarim_asamasinda.gif
 
Vecdi cim bende misafir olayım dedim foruma, desdur varmı?? :)
veriliyorsa desdur, herkese selam.............................................

imzaya aldanmayın, karapaks/kesmeşeker elemanı kaan altan
 
klip güzel olmuş hoşuma gitti ;)
tebrikler ;)
bu arada uzun zamandır girmiyordum siteye en son bıraktığımda albüm yoktu hala yok ?
neyse tabiki herşeyin içinize sinmesi anlaşmların tamamlanması gerekiyor
kolay gelsin size umarım biraz daha uzamaz ve objektif severler muradına erer ;)
başarılaaar ;)
 
bu albümler ne kadar da zor çıkıyor galiba... her sitede herkes albüm albüm diye ağlıyor... oofff neden her iş böyle yurdumda ya... yayıncı firmaların hatası ya da hemen köşe olma sevdası diye düşünüyorum. Olan bizlere ve gruplara oluyor ama ya :(
 
Geri
Üst