Objektif

princess demiş ki:
Çok güzel bir geceydi Vecdi..az katılım oldu evet ama işte burası Ankara.Biz bize ne özel bir konser oldu..Bir daha gelmeyin bence ama... burası sizi haketmiyor.Biz fanlarınız olarak İstanbula geliyoruz zaten.Geliriz de..

ewet Ankara 23 00 da yapılan bir konseri haketmiyor bu konseri 21 e koysalar organizasyonu yapanlarda ulaşım sorunu olanlar işi gucu olanlarda gelebilse nolurdu sanki
 
objektifduyurutn2.jpg


Objektif, Çarşamba akşamları Güven Erkin Erkal’ın hazırlayıp sunduğu Yuxexes programının bu haftaki konuğu. Programda Objektif’in canlı performansını izleyebileceksiniz. Ayrıca program akışı süresince Objektif elemanlarıyla sohbetler de yer alacak. Yuxexes’e canlı yayında katılabilirsiniz ve mail yoluyla gruba sorularınızı yöneltebilirsiniz.

Konuk: Objektif
Program İsmi: Yuxexes
Hazırlayan&Sunan: Güven Erkin Erkal
Program Gün&Saati: 07/11/2007 – 22.00
Objektif’in Resmi Web Sitesi: www.objektifonline.com
 
Sevgili Vecdi abi bi zamanlar klipin sonunda omuzlara alındığın bi şarkı vardı. Sevgili Halkım Gözünü Aç ' "Aç " parçasının videosu youtube koyulursa çok seviniriz. Çünkü O parçayı albümde ibrahim abi söylüyor. Ama klipte vecdi abim söylüyor...
 
Kaz Dağları'nda yapılması tasarlanan sondaj çalışmasına karşı, doğaseverliğiyle tanıdığımız Objektif'ten doğa katliamcılarına karşı atak bekliyorum.

Kaz Dağları'nın üstü, ALTINDAN değerlidir!

o Dağların altını Zeytindir!
 
Evet .
Biz orada bundan 15 yıl evvel binlerce kişiye Samsunda Rock Konseri veriyoruz.
Ama zeka seviyesi düşük bir sevgili arkadaşımız Konseri bırakıp o kadar seyirci içinden tutup onları çekiyor.
Ve yine zeka seviyesi sıfırın altında olan bir sevgili arkadaşımızda 20 senelik Objektif tarihinde bula bula o videoyu Youtube'a koyup insanları yanıltıyor.
Aziz Nesin'in toprağı bol olsun.
Ama biz yine bu bitmeyen aydınlanma sürecinde Halkrock yapmaya ve insanlarımızı aydınlatmaya devam edeceğiz.
Durmak yok.
Selamlar...
Vecdi Yücalan/Objektif
 
kızma be abi komik olmuş ama ilk ilgi çeken o oluyor tabi birde o videoyu izleyenler vay bea o yıllarda samsuna bak diyor tabi keşke gene öyle olsa şimdi herkes müzisyen herkesin grubu var müzikalite yerlerde
 
Künye'nin download'a açılması çok güzel olmuş. Uzun süredir arıyordum zamanında maximum rockta en sıkı onluda dinlediğim parça olan "loş akşamlar" ı buldum, dinlemeye başladım. Ardından albümü merak ettim, indirdim. Güzelmiş, beğendim. Teşekkürler.
 
20 yıllık hard rock grubumuz Objektif 'in kurucusu ve solisti Vecdi Yücalan ile Aptulika (karikatür sanatcısı ve müzik eleştirmeni) 19 Ocak Cumartesi günü www.afyonrock.com ve Attila İLHAN Kültür Merkezi birlikteliğinde Afyonkarahisar'a geliyor.Sanatçı, grubun eski albümlerinden ve yeni albümden sevilen parçaları ile hayranlarına güzel bir akustik resital yaşatacak aynı zamanda Aptulika ile birlikte müzikten siyasete bir çok konu üzerinde söyleşiler gerçekleştirecekler.Objektif hayranlarına duyurulur..

Yer :Belediye Şehir Tiyatrosu (Afyonkarahisar)
Tarih :19 Ocak Cumartesi
Saat :19:00
 
APVEJPOSTER-K.jpg


KargART'ta Söyleşi ve Akustik Konser...
“Aptülika ve Vecdi Yücalan (Objektif) ile Rock Tarihinde Akustik Gezinti”

15 Mart 2008 Cumartesi 21.00
KargART'ta Söyleşi ve Akustik Konser...
“Aptülika ve Vecdi Yücalan (Objektif) ile Rock Tarihinde Akustik Gezinti”
15 Mart Cumartesi, Saat: 21.00
* Bilet fiyatı: 10 YTL ( bir yerli içki dahil)
Türkçe rock’ın kilometre taşlarından, Objektif’in solisti Vecdi Yücalan ve müzik eleştirmeni-karikatürist Aptülkadir Elçioğlu, bir süredir devam eden ve müzikseverlerin büyük beğenisini toplayan akustik söyleşi projesiyle Mart’ta KargART’da. İkili, 15 Mart Cumartesi günü saat 20.00’da yapılacak etkinlikte; rock müzik tarihine, sanat-politika ilişkisine, günümüz rock müziğine farklı açılımlar getirecek. Bu yıl 20. Yaşını kutlayan Türkçe rock grubu Objektif’in solisti Vecdi Yücalan, söyleşi boyunca şarkılarının akustik yorumlarını da izleyiciyle paylaşacak.

Türk Rock’ının iki kilometre taşı!
Aptülkadir Elçioğlu, nam-ı değer Aptülika ‘şahsına münhasır’ kişilik, ülkenin en değerli karikatüristlerinden ve müzik eleştirmenlerinden. Resim bölümü mezunu olmasına rağmen, kendi deyimiyle ‘güncel olana’ ilgisi nedeniyle karikatür çizmeyi seçmiş. Çok sayıda mizah dergisinde ve gazetede yazıp çizen Aptülika, bugün Cumhuriyet gazetesinde karikatür çizmeye devam ediyor.
Vecdi Yücalan, Türkiye’nin önemli rock gruplarından Objektif’in solisti. Annesinin John Lennon mı olacaksın’ diyerek müzik yapmasına karşı çıkmasına aldırmadan, illegal yollardan müziği ve gitarı keşfeden sanatçı, bugün yirminci yaşını dolduran 5 albümlü bir gruba sahip.
Yirmi yıllık dostluğun buluşması
Aptülkadir Elçioğlu ve Vecdi Yücalan’ın dostluğu 20 yıl öncesine dayanıyor. Bu iki ezeli ve ebedi arkadaşın yolu keyifli bir projeyle bir kez daha kesişti. Bir araya geldiklerinde birbirleriyle paylaştıkları çok değerli anıları, Türkiye müzik tarihi ile ilgili bilgi ve görgülerini, başkalarına da aktarmalarını istedik. Vecdi’ye ‘klasik gitarını da getir de arada akustik şarkılarından söyle’ ricasında bulunduk.
Yücalan ve Aptülika’nın farklı illerde gerçekleştirdikleri ve büyük beğeni toplayan akustik söyleşisi 15 Mart günü KargART salonunda.

http://www.kargart.org/index.aspx


KargART

Kadife sokak No: 16
81300 Kadıköy
İstanbul
T: 0216 330 31 51
F: 0216 346 55 46
info@kargart.org
 
Geri
Üst