Objektif

objektif'te yeni albüm düşüncesi var mı acaba? durumlar nedir künye'yi bir defa daha dinleyince depreştim :)
 
pek güzel.. yakışır kesinlikle.. saygılar sunarım.. beklerim açıkçası her türlü bilgiyi bu konuda..
 
vecdi abinin yerine konuşuyor gibi olmayayım ama vecdi abi bana plak şirketi böyle istedi gibisinden birşeyler söyledi zaten objektif çalacakmış albümde (umarım bilinmemesi gereken bir bilgi vermedim) :D
 
Ya Vecdi abiyi biz biliyoruz tamam ama, genel olarak Objektif daha çok bilinir. Yoksa hiç hazetmediğim birşey olan, Haluk Levent, Kıraç gibi biri çıktı diyemi lanse edecekler?
Lanet olası şirketler...
 
solo olarakta grupla çalışacaktır ama solo olarak çıkması taraftarı değilim ve ne yazık ki bu onun elinde olan birşey değil.
 
iLKeR_ank demiş ki:
http://www.objektifonline.com

sayfa hizmete girdi yakında forumlarda hizmete girecek solo albüm çıktıkdan sonra siteye daha fazla vakit ayırılacak site hakkında her türlü tavsiye ve eleştirilerinizi özel mesaj olarak bana iletebilirsiniz

içerik olarak tam olmasada,genel olarak güzel olduğunu söyleyebilirim.

belli bir tarih var mı albüm için
 
1991 de muzige baslamamdaki en buyuk sebep olan objektife selamlar..tarzlar degisti..muzik zewklerimiz degisti ama "abi" ler degismedi..hala "abi" olarak konumlarini koruyolar..
 
bu ülke de politik rock yapan sayılı gruplardan birisisi benim için objektif. ayrıca mor ve öyesi gibi popülerlik derdine şaklabana da dönüşmediler onlara her zaman dinleyeceğim! :evil: :twisted:
 
Geri
Üst