Ihtiyaç Molasi

İhtiyaç Molası Konseri
4 Eylül 2005 Pazar,
Hayal Kahvesi Beyoğlu,
Saat: 23:30
giriş ücretsizdir



Antibiyotik'e cevap: Murat Yılmazyıldırım ile Tolga ve ben (Sinan) çalışıyorduk. Murat'ın konserlerinin azalması ve Tolga'nın işlerinin çokluğu nedeniyle artık Murat'a eşlik edemiyor, ben Murat'ın konseri olduğunda elimden geldiğince beraber olmaya çalışıyorum. Aramızda bir problem yoktur. Görüşmeye de devam ediyoruz. Murat Yılmazyıldırım hepimizin dostudur ve hep dost kalacağız.

sevgiler
im
sinan
 
İhtiyaç Molası'nı 4 Eylül Pazar akşamı Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde çok daha uzun dinleyebilirsiniz. Ve tabi ki birbuçuktanem de olacak, diğerleri de... Giriş ücretsiz...

Barışarock'ta olması gerekenden daha fazla çaldık ve çok keyifli bir konserdi. seyirci muhteşemdi. umarız diğer konserlerimizde de bizi yalnız bırakmazsınız.
 
yeni albüm

İhtiyaç Molası yeni albüm için çalışmalarını hızlandırdı. Besteler hazır, düzenlemeler için ince elenip sık dokunuyor. Yeni yıla yeni albümle girmeyi umut ediyoruz. Bu albümde, ilk albümdeki gibi enstrümantel parçalar da olacak. Belki ingilizce parçalarımızdan da bir iki tane koyabiliriz.

Bekleyelim ve görelim..
 
kesinlikle Enstrümantel eserler olmalı..

İng. olayıda kesinlikle olmalı..

tekrar bire Milad doğucak belkide..ben çok umutluyum her zaman olduğu gibi..

ülkemizden çıkan en iyi olaydır İhtiyaç Molası..
 
Sinan abicim bu 1,5 tanemin hikayesi nedir?Eski erkek arkadaşım sözlerini göndermişti bana bende bu ne yaaa diye tepki vermiştim sonrra kasedi aldım şarkıyı dinledim?Ardındanda kafamda şöle bi senaryo yazdım bu şarkıyı hamile olan karısına falan yazmıştı yazan ona 1,5 tanem diyodu erkek ark. çok gülmüştü hatta hala geyiği döner ara sıra arkadaş ortamında.. :LOL:
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
güzel bi albüm son albüm 1,5 tanem....

Yönetici Uyarısı:Mesajınız yönetici tarafından düzeltilmiştir. "Z" yerine "S" kullanmayınız. Forum kurallarını okuyunuz.
 
rockistanbul 2005 'te ay'ı calarken ortasında sarkının bittiğini sanan insanların alkışlaması üzerine vokallerinin arkasını dönüp "hic biri bilmiyor lan bunların" dediği (belki de hepsi bir yanılsamadır) guzel performanslı grup. biz biliyorduk ama adamdan sayılmadık ya neyse. *
 
Geri
Üst