Ihtiyaç Molasi

İzmir konusunda halen bir gelişme olmaması beni iyice germeye başladı aslında.. olmadı ben el atıcam bu konuya İzmir'de..

3. albüm gelişmelerini merakla bekliyoruz ..
 
prozedi deil prozodi. hata gibi gelsede ben bilinçli yapıldığını düşünüyorum. bilemeyeceğim tabiki. ama gerçekten ihtiyaç molası sıkıcı turk rock müziğinde çok severek dinlediim 2-3 grupta birisi. ankarada yakınlarda bir konser varmı? her zamanın klibinide çok seviyorum bu arada. evet bu grubun her işini seviyorum ama biraz geç farkettim. üzüldüm. nys başarılar ankaraya bekleriz
 
1.5 tanem albümü çıktığında büyük bir heycanla albümü aldım ama milad gibi bir albümden sonra olmamış:( ..kötü bir albüm değil ama benm için hayal kırıklığı oldu..
 
Son albümde herzamana klip çekmek iyi olmuşta tabiki böyle bir şarkı için çok çok daha iyisi olabilirdi.. Ama diyorum birinci albüm daha iyi tanıtılamazmıydı güzelim parçalar insanlara ulaşamadan heba oldu gitti
 
im geri döndü...

Merhaba,

Uzun bir aradan sonra İhtiyaç Molası tekrar biraraya geldi.

Bir süredir ara verdiğimiz müzik çalışmalarına tekrar başladık. Yeni şarkılar üzerinde çalışıyoruz. Yakında konserler de başlayacak. Arayı uzun tuttuğumuz için üzgünüz. Konserlerde görüşmek üzere...

www.ihtiyacmolasi.com adresinden konser tarihlerini takip edebilirsiniz.

Sinan Gürsoy
 
bu durumda yeni konserlerinizi bekliyoruz. milad bence çok başarılı bir albümdü, sonrasında yeni albüm tanıtım konserini kapanan istanbul-manhattan barda izlemiştim. belki mekanın havasından, belki kulağım alışmadığı için yeni albümdeki şarkıları pek de beğenmeyip koptum.. ama milad'ı yapan adamlar müzikal anlamda çok sağlam adamlar olmalı, bu yüzden başarılarınızın devamını bekliyoruz. ben de taktım gibi olacak ama milad'la ya da yeni çalışmalarınızla yurt dışında da tanınabilirsiniz.. başarılarınızın devamını bekliyoruz.
 
Prograssive Rock denilince Türkiye'de aklıma gelen bi kaç baba gruptan biridir İhtiyaç Molası...

daha çok konser ve bar sahnesi bekleriz senden İhtiyaç Molası..

sen yeter ki pas ver biz golü atarızz...
 
ihtiyaç molası konserleri

İhtiyaç Molası konserleri başlıyor...

9 Mart Oozefest'07 Ooze Venue - İzmir

18 Mart Hayal Kahvesi - Beyoğlu

Herkesi konserlerde görmek istiyoruz.

Sürpriz yeni şarkıları dinleme olanağınız olacak...

Sinan - im
 
Sinan kardeş,
18 Mart tesadüfen seçilmiş bir gün olmasa gerek.
Bir Çanakkale'li olarak başarılarınızın devamını dilerim.
Nice 18 martlara:)
Erdinç Ünlü
 
Erdinç Bey,
18 Mart biz Çanakkale'liler için önemli birgün, tabi ki özellikle seçtik. İstanbul'da dönüş konseri olarak önemli bir gün olsun dedik. Bu arada sizi de seyretmeye gelmek istiyoruz hatta belki beraber bir konser yapabiliriz bir yerlerde.

Çanakkale'de 24 Mart'ta konser var. Çanakkale'de bir rock festivali yapılacak o haftasonu. Bizimle beraber Redd ve Özlem Tekin de var. Çanakkale'de yeniden çalmak güzel olacak. Konserler Kolin Otel'de yapılacak.

Emrak, bu aralar sesin soluğun çıkmıyor. Unuttun sandık bizi...

Konserler devam edecek, görüşmek üzere...

Sinan - im
 
Geri
Üst