Sahte (Alternative Rock) - İzmir

Re: slm

him21 demiş ki:
hımm bakalım yorumlara efet demek ki bu adamları dinleyen ve sevenler var olsun yine fikrim değişmez ama demekki doğru yoldasınız bu arada benim hakkında yorum yapanlara da bir şey ufak birşey pembe gözlüklerinizi çıkarın ve etrafa bakın biras neyse ben şu demoyu bekliycem yinede bu arada sahteyide dinlememiş diilim ,olmaya çalışan bir grup amam roide çalmak marifet diil roi bira satışına bakar :D
neyse açmıyalım mevzuyu ben de müzisyenim kötü eleştri benden gelsin iyiside benden gelsin ok hepinizi tanıyorum ondan çok ta etkilenmeyin ben yazarım sölerim herşey iyi olamak zorunda diil bir kaç kötü yorumda olabilir dimi?
:arrow:

kötü yorum da olacak tabiki ama seninki yorumun disindaydi biraz..inceden kin kusma havasi tasiyodu.. neyse..
hepimizi taniyosun demek,en fazla biliyosundur;tanimiosundur yani.. en azindan beni.. :)
 
MaveriCK_id demiş ki:
çok kötü şanssss!!!!

haklisin..gercekten kötü sans..hem bizler hemde dinlemeye gelen arkadaslar icin..
elektrik kesintisi haftasonu nedense alsancakta cok olan bi sorun haline geldi. Roi'de de bu ilk kez olmuyor.bi cok kez sahnede grup varken kesinti oldu.gercekten kötü bi durum cikiyo ortaya..
bu gibi elde olmayan sorunlarin bidaha cikmamasini dileyebiliyoruz en fazla napalim. :) :roll:
 
Elbette elden bişi gelmez fakat, buna bir şekilde çözüm bulunabilir! Bence bu bi tür ekonomi yapma muhabbeti gibi! Bi arka sokakta elektrik varken, ve bu her hafta değğişiyorken yani bu hafta roi sokağında bir diğer haftada bi arka sokakta kesinti olması biraz düşündürücü geliyor insana!.... Sizlere dinlemeye gelebilmek için uheueh biraz külfet çektim :) Ama ne şanstır ki arada sadece bir kaç mızıka melodisi duyabildim !:( Artık haftaya, 9unda yada...
 
Arkadaşlar bunun için ne Roi'nın yapabileceği nede bizim yapabileceğimiz bir şey vardı,sadece jeneratörle olabilecek bir şey bu.Neyse oldu bitti.
Ayın 9'u bizim için biraz fazla hareketli geçecek.

9 Nisan Cumartesi
University Rock Party@ROI BAR

Repertoire Dogs&Sahte
Saat:14.30
Giriş:6ytl+1 Bira

ayrıca
9 Nisan Cumartesi
23.UNIVERSIADE OLİMPİYATLARI Açılış Partisi@İzmir,FUAR - Atlas Pavyon
Sahte,Alive,..(En son Detone,Anemi falan ayarlanıyordu kesin bir bilgim yok :) )
Giriş:Ücretsiz

Saat hakkında bir bilgim yok 12-13 saat sürecek bir etkinlik.
Biz SAHTE olarak saat 17:00'den sonra sahne alacağız.Gelebilecek herkesi bekliyoruz.(Atlas Pavyon,Lozan Kapısı'ndan girişte ilerde,sağda :p)

Ayrıntılı bilgi için ; http://www.universiadeizmir.org
 
Geri
Üst